<

В Іваничах за допомогою фракції, голова якої замішаний в скандалі з матюками, «за порушення норм етики» турнули з посади опозиціонера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:01 | 27.04.2018 / Іваничі / /
Перегляди
215
/ коментарі 4

27-го квітня під час пленарного засідання Іваничівської районної ради голова фракції ВО “Батьківщина” Валерій Кузьмич зачитав заяву, адресовану голові райради Андрію Бадзюню, з пропозицією зняти з посади голови постійної комісії районної ради з питань аграрної політики, земельних відносин, екології раціонального природокористування Миколу Холмецького через його неетичну поведінку.

Кузьмич позицію фракції пояснив тим, що є скарги на поведінку Холмецького та порушення норм етики у його висловлюваннях про депутатів. До уваги взяли і звернення жителів села Мишів, які зібрали близько ста підписів проти голови місцевого Товариства мисливців та рибалок, депутата районної ради Миколи Холмецького, вимагаючи не продовжувати договір оренди ставків, що знаходять на території села.

“Вважаємо, що такий депутат недостойний очолювати комісію районної ради і наполягаємо на його заміні”, – сказав Кузьмич, запропонувавши обрати головою депутата Миколу Мельника.

Нагадаємо, що сам “батьківщинівець” Кузьмич також був фігурантом скандалу через неетичну поведінку.

В лютому 2017-го року в редакцію інтернет-видання “БУГ” зверталася Олена Дерейко зі скаргою про те, що депутат Іваничівської районної ради від ВО “Батьківщина” Валерій Кузьмич нецензурно вилаявся та привселюдно образив її, коли запропонувала відремонтувати силами жителів дорогу в село Млинище.

“Він мені каже: “А не пішла би ти на… тобі, б…, давно в дурдомі місце”. Ми спілкувалися в маршрутці, де чоловік з 15 їхало, вони всі чули”, – розповіла жінка.

“Це слово просто вирвалося з рота”, – пояснив свій вчинок депутат.

Як поінформували “БУГу”, незважаючи на розголос інциденту, поведінку Кузьмича не розглядали на жодній з комісій.

На фото: Валерій Кузьмич у складі лічильної комісії

Миколу Холмецького рахують головним опозиціонером нинішнього голови районної ради Андрія Бадзюня, що очолює  в Іваничах “Свободу” і тісно співпрацює з “Батьківщиною”.

Під час сесії Бадзюнь повідомив, що комісія законності заяву фракції ВО “Батьківщина” розглянула і, відповідно, проект рішення рекомендувала винести на розгляд сесії.

При голосуванні депутати звільнення з посади Холмецького підтримали позитивно. Новим головою комісії, як “батьківщинівці” пропонували, став Микола Мельник.




коментарів: 4
  1. Такої районної ради немає ніде!Це ж треба було назбирати таких!Дивуюся іваничівцям!Чого їх не розігнали до цих пір???

  2. Кузмич головний ср…лиз царя, Холмецький просто не хотів вступати в стадо баранів!

  3. Де те відео,де Холмецького з сітками зловили?Він перший браконьєр,а не голова УТМР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця