<

В Іваничах волонтери підготували діткам з сімей переселенців та військових подарунки з Америки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:07 | 3.06.2022 / Іваничі / , , , /
Перегляди
384
/ Коментарі відсутні

В Іваничах небайдужі активісти організували для діток благодійну акцію, у рамках якої вручили їм подарунки, привезені з Америки. Передав допомогу Фонд Юрія Гупала «Віримо в Україну».

Акцію розпочали символічно у Міжнародний день захисту дітей – 1-го червня. Але одним днем вона не обмежилася. Її продовжили до того часу, поки всі дітки з сімей переселенців, які зараз живуть в громаді, та місцевих воїнів, які захищають нашу країну від рашистів, не отримають підготовлених для них подарунків.

У коментарі БУГу активісти зазначили, що пакунки з подарунками для дітей отримали від Фонду Юрія Гупала «Віримо в Україну», який працює в Луцьку.

А вже Фонд Юрія Гупала отримав ці бандеролі з Каліфорнії. Американські волонтери організували там акцію “Від дитини до дитини”, під час якої місцеві дітлахи разом зі своїми батьками збирали, пакували і відправляли посилки українським ровесникам, аби хоч якось їх втішити і підтримати у важкий період війни.

У пункті збору та видачі гуманітарної допомоги, який, нагадаємо, створили місцеві небайдужі активісти заради допомоги переселенцям і військовим, пакунки оглянули, деякі доповнили й пофасували по віку і статті дітей, аби було краще вручати.

Волонтери розповіли, що пакунки дуже хороші й цікаві. Туди входять іграшки, прикраси, книги, розмальовки, канцелярія, дещо із засобів гігієни, дитячий посуд та різноманітні смаколики, а також листи і малюнки зі словами підтримки.

За два дні подарунки отримали більше 20 дітей. Однак, ще понад 50 пакунків очікують на вручення.

Активісти зізнаються, що їм дуже приємно бачити щасливі очі й радісні посмішки діток, які свідчать, що їм вдалося хоч трошки їх підтримати і розрадити. Адже, незважаючи на свій маленький вік, цим малюкам довелося побачити і пережити чимало страхіть війни. Тож тепер свято для них має тривати не лише один день, а постійно.

Отримати подарунки дітки можуть в пункті збору та видачі гуманітарної допомоги, який знаходиться в Іваничах на вулиці Грушевського 1.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця