<

В Іваничах водійка лишила авто у місці, де паркується судовий конвой

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:52 | 17.09.2018 / Іваничі / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

17-го вересня поблизу будівлі Іваничівського районного суду водійка автомобіля з польською реєстрацією марки Mercedes лишила транспортний засіб у місці, де паркується судовий конвой, який доставляє на засідання заарештованих. 

Жінка пішла у справах, залишивши машину у забороненому місці. Можливо, вона не побачила жовтої лінії, адже розмітка нечітка і частково стерта.

Жовтий колір мають лінії, які позначають місця, де заборонено зупинку та стоянку транспортних засобів. Застосовуються самостійно або в поєднанні із знаком «паркування/стоянку заборонено» і наносяться біля краю проїзної частини або по верху бордюру.

Щоб звільнити місце для конвою, працівник суду зробив «обхід» сусідніх установ, шукаючи власницю авто.

До дзвінка в поліцію справа не дійшла, оскільки жінка повернулася заздалегідь.

Водійка пояснила свої дії, мовляв, хотіла припаркуватись у іншому місці, однак їй підказали ставити машину саме туди.

Нагадаємо, що з 27-го вересня штрафи за порушення правил дорожнього руху значно зростуть. За деякі правопорушення доведеться сплатити аж в 20 разів більше.

Відносно неправильного паркування машини: інспектори зобов’язані складати протоколи порушень навіть без водія. Також їм можна буде евакуювати машини, які припарковані у недозволених місцях. Свої дії представники правоохоронних органів повинні зафіксувати на відео, або зняти на фотоапарат місце порушення. Штраф за неправильну парковку складе від 255 до 1,7 тис. грн.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця