<

«Драконівські» штрафи для порушників ПДР запровадять уже з вересня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:05 | 1.09.2018 / Новини / , /
Перегляди
0
/ коментарів 11

З 27-го вересня штрафи за порушення правил дорожнього руху значно зростуть.

За деякі правопорушення доведеться сплатити аж в 20 разів більше, пише Експрес-онлайн з посиланням на avtolubiteli.club.

Повідомляється, що за перевищення встановленої норми швидкості більш ніж на 50 км на годину водій буде змушений заплатити штраф до 3,4 тис.грн (раніше – 510 грн).

За втечу з місця дорожньо-транспортної пригоди змусять сплатити штрафу від 255 грн. до 3,4 тис.грн. Також за це можуть окремо позбавити прав строком до 6-ти місяців.

За керування автомобілем без прав, або невідповідної категорії штраф може сягнути 10,2 тис.грн (раніше – 510 гривень). Якщо водій знову сяде за кермо і не матиме при собі прав, то вже заплатить в 4 рази більше – 40,8 тис. грн.

Українські водії, які позбавлені права керувати транспортними засобами, але все ж сіли за кермо, змусять заплатити 20,4 тис.грн. За повторне правопорушення штраф зросте в 2 рази.

Відносно неправильного паркування машини: інспектори зобов’язані складати протоколи порушень навіть без водія. Також їм можна буде евакуювати машини, які припарковані у недозволених місцях. Свої дії представники правоохоронних органів повинні зафіксувати на відео, або зняти на фотоапарат місце порушення. Штраф за неправильну парковку складе від 255 до 1,7тис.грн.




коментарів: 11
  1. Нарешті дійшло ,що порушника можна зупинити тільки великими грішми , або забрати права ,інакше не дійде ,в Європі вже давно це зрозуміли і там такого бардаку на дорогах нема .

    • Ти машину маєш чи на волах ?
      Ми і так в європі нам би ще зарплати європейські освіту медецину рівень життя
      ато все кара кара – Вільний будь

  2. Будуть їздити тільки богаті. Зробить зарплату як в Європі тоді і штрафи піднімайте.

  3. І, що всі мовчать, що всіх зарплатня як у Европі, звідки вони взяли, ці штрафи до чого прирівнюють до депутатських ставок, як прожитковий мінімум то 1777грн.А як штрафи то 10000-40000тис.!? Тут деякі пишуть порушника зупиняють великі штрафи!? Зупиняє полісмен порушника, а він депутат віддав честь побажав щасливої дороги! Коли будуть закони для всіх громадян України однакові, та полісмен буде боятися невиконання закону та своїх обов’язків, тоді буде діло! , а поки-що підіймай не підіймай нічого незмінеться! ” а ві
    з і нині там!

  4. І знову підійде працівник поліції і за пів ціни придложить порішать. З реформами стало краще і нас чекає покращення? Загнивающий запад поняв що штрафи потрібно розраховувати з доходів громадян а не .

  5. Так, нова, поліція вже наживеться хабарямивони вже і так переплюнули колишне ДАІ

  6. Країна дебілів і “нерабів” яким гамна дай і просто додай слово ” з Європи”” або ” антикорупційний” і готові ложками їсти. Дуже побається коментарі тих хто дальше свого села не їздив і говорить про штрафи в Європі, так от для особливо ” розумних” штраф за перевищення швидкості варіюється від 15 до 65 Є а найчастіше це 35 Є. Тепер щодо доходів у Європі, це щонайменше 700-800Є не кваліфікованих робітників без знання мови із знанням уже 1300-1550Є решту вище і значно. А тепер порахуйте співвідношення. І ще штраф направлений для того щоб людина задумалася про те, що щось робить не так, а не для того щоб після першого порушення голодувала місяць щоб цей штраф оплатити.

  7. Люди, ви мене дивуєте! До чого тут зарплата??? Не порушуйте і платити нічого не будете. А головне собі життя врятуєте і іншим людям!

  8. Для особенних,хто за рульом буває раз у пів року,нинішні поліцейські працюють за схемою,,на лоха”і вони будуть находити таких і брати на лапу з них,аби неписать постанову,от і вся реформа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя