<

В Іваничах судили жінку, яка від безвиході торгувала цигарками з рук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:11 | 27.01.2023 / Іваничі / , /
Перегляди
4222
/ коментарі 4

Жителька Іваничівщини, яка виховує двох маленьких дітей, вирішила підзаробити, торгуючи цигарками просто з рук. Продати вдалося лише три пачки, адже незаконну торгівлю побачили поліцейські. У результаті жінка опинилися в суді.

Так, 12-го грудня 2022 року близько 12:00 жінка здійснювала торгівлю з рук цигарками «Комплімент» без марок акцизного збору. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду.

Проти жінки порушили адміністративне провадження за ст.156 ч.3 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами).

У суді жінка повністю визнала свою вину у вчиненому й просила суворо її не карати. Вона запевнила, що не продає цигарки постійно і пояснила, що є вдовою, самостійно виховує двох неповнолітніх дітей та має складне фінансове становище, тому й вирішила підзаробити коштів.

Суд зглянувся над жінкою й вирішив звільнити її від адміністративної відповідальності в зв`язку з малозначністю правопорушення, обмежившись усним зауваженням, а провадження в справі закрити.

Вилучені у жінки три пачки цигарок «Комплімент» суд передав на потреби Збройних Сил України – до третього відділення Володимирського РТЦК та СП.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця