<

В Іваничах провели захід для шукачів роботи «Здоровий спосіб життя – запорука успішного працевлаштування»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:18 | 1.03.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Фахівці Іваничівського районного центру зайнятості організували захід для шукачів роботи «Здоровий спосіб життя – запорука успішного працевлаштування» в рамках проекту «Школа безпека та порядку». На семінар було запрошено інспектора з режиму секретності Іваничівського відділення поліції Горохівського відділу головного управління у Волинській області Іванну Атлас.

Бути здоровим – означає бути успішним у всьому. Задоволений і впевнений у собі працівник – бажаний працівник, який досягає у кар’єрному зростанні більших висот, аніж ті, які мають шкідливі звички, нехтують нормами моралі та порушують закон. Задля зміцнення громадської дисципліни, формування свідомої звички у кожного громадянина дотримання соціальних та правових норм, почуття неприпустимості їх порушення і було запрошено представника з правоохоронних органів. Іванна Атлас чітко окреслила адміністративну та кримінальну відповідальність, аби кожен усвідомлював, що за вчинення певних діянь потрібно відповідати. Наголошуючи при цьому, що правопорушення можуть вчинятись у різних сферах суспільного життя, порушувати норми різних галузей законодавства, заподіювати неоднакову шкоду.

А також було приділено увагу інформації про підліткову гру “Синій кит” або ж “Тихий дім”, “Море китів”, “Розбуди мене о 4.20”. У смертельної гри багато назв, але результат завжди однаковий – закінчене життя і зламані горем батьки, які не розуміють, що ж змусило дитину звести рахунки з життям. Адже шукачі роботи мають дітей, внуків, які потребують уваги та піклування.

Учасники заходу мали можливість отримати відповіді на запитання, які їх цікавили. Адже не щодня є можливість поспілкуватися з представниками правоохоронних органів. Приємне відчуття, коли ти впевнений у тому, що чиниш правильно. Одразу підвищується самооцінка, з’являється впевненість у собі, хочеться прагнути більшого. А головне – знайти роботу та бути потрібним на ринку праці, а тим самим приносити користь як собі, так і суспільству, в якому ми живемо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця