<

В Іваничах для демобілізованих військовослужбовців провели інформаційний захід «Почути кожного»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:27 | 29.04.2015 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Прислухаючись до нагальних проблем з якими зіткнулись в мирному житті військовослужбовці, які повернулись із зони проведення АТО щодо соціального захисту, спеціалісти центру зайнятості 27 квітня організували  інформаційний захід «Почути кожного»  для учасників АТО, які звернулись в пошуках роботи до центру зайнятості.

На даний захід були запрошені представники влади та соціальних служб району, робота яких дотична до забезпечення соціального захисту даної категорії осіб. Вони мали можливість донести інформацію до кожного військовика, щодо забезпечення різними соціальними пільгами, які гарантовані законодавством України, – пише сайт Іваничівської РДА.

Розпочав захід директор районного центру зайнятості Гарік Татоян, який ознайомив присутніх із послугами служби зайнятості, в тому числі матеріальній підтримці на час пошуку роботи, підтримці розвитку самозайнятості.

Заступник голови РДА Людмила Войтович, розповіла військовослужбовцям про те, що на джаний час розроблений проект  Програми соціальної підтримки та реабілітації учасників АТО у Іваничівському  районі, який на даний час доопрацьовується, удосконалюється відповідно до потреб військовослужбовців, запропонувала військовикам долучатися до розроблення даної програми, адже вони найкраще знають ці потреби.

Найбільше зацікавились військовослужбовці соціальними пільгами щодо оплати за комунальні послуги на утримання житла та  отримання земельних ділянок для  індивідуального житлового будівництва, садівництва і городництва. Тому, вони мали змогу поспілкуватись, проконсультуватись із спеціалістами управління соціального захисту населення та земельного відділу Іваничівської РДА, які надали їм вичерпні відповіді і поради.

На завершення заходу військовослужбовці подякували фахівцям центру зайнятості за оперативне реагування на їх проблеми, що стосуються не тільки зайнятості і залучення до їх вирішення різних державних установ, владу і громадськість. В свою чергу директор центру зайнятості подякував учасникам АТО за те, що вони є – є нашими героями, за те, що повернулись з цього «пекла» живими, і всі проблеми з якими стикаються в мирному житті- це є дрібниці в порівнянні з тим, що їх довелось пережити останній рік, і це святий обов’язок допомогти якнайкраще і якнайшвидше вирішити їх.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер