<

У Литовежі горів дачний будинок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:34 | 10.02.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

9-го лютого о близько 18:00 виникла пожежа в дачному будинку на вулиці Вербова села Литовеж однойменної громади. Цього ж дня близько 10 години ранку загорівся дерев’яний житловий будинок на Любомльщині.

За вказаною адресою прибули відділення 18-ї (смт Іваничі) та 5-ї (м. Нововолинськ) Державних пожежно-рятувальних частин, – повідомляють рятувальники Волинської області.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що займання виникло всередині одноповерхового будинку. На гасіння було подано 3 спеціальних водяних стволи та локалізували пожежу о 19:10, через 20 хвилин приборкали.

Вогнем знищено 3 дивани, 3 ліжка, речі домашнього вжитку, перекриття на площі 20 м2, пошкоджено внутрішнє оздоблення стін на площі 10 м2.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей опалення.

Цього ж дня, о 10:29 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про займання дерев’яного житлового будинку на вулиці Дружби в селі Гуменці Любомльського району.

На виклик прибули рятувальники 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомль Управління ДСНС України у Волинській області та працівники місцевої пожежної охорони смт Головне.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що займання виникло всередині одноповерхового будинку. На гасіння пожежі подали один спеціальний пожежний рятувальний ствол.

Пожежу локалізовано об 11:02, ліквідовано об 11:08. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – порушення правил монтажу нагрівальної печі.

Фото на головній – ілюстративне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер