<

Святий Миколай завітав на свято до дітей Іваничівщини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:45 | 16.12.2016 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

16 грудня у Іваничівському районному домі “Просвіта” для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування було організовано свято Миколая.

З привітаннями та подарунками до дітей завітали голова Іваничівської районної державної адміністрації Лілія Кревська, голова Іваничівської районної ради Андрій Бадзюнь, заступники голів райдержадміністрації та районної ради Людмила Войтович та Юрій Мазурок, начальник відділу освіти Надія Жук, голова громадської ради при райдержадміністрації Надія Рубан, депутати районної ради, працівники служб райдержадміністрації, які опікуються дітьми.

-Діти, вітаю вас з святом – Днем Святого Миколая, -сказала Лілія Кревська.-Ви знаєте, що Святий Миколай є покровителем дітей? Я хочу,щоб Святий Миколай прийшов до кожного з вас з подарунками. А чи знаєте, що Святий Миколай є покровителем воїнів. Я хочу, щоб він захистив нашу Україну, щоб в нашій Україні настав мир. І ми, дорослі, скільки б нам не було років, теж віримо в Святого Миколая,  що він  для нас є добрим покровителем і захистить  від усього лихого. І сьогодні, діти, до нас прийшов головний Миколай Іваничівщини – Андрій Анатолійович- голова районної ради.

 Голова районної ради Анатолій Бадзюнь теж привітав усіх із Днем Святого Миколая та разом із депутатами районної ради роздав дітям подарунки. Другу порція солодощів була від райдержадміністрації. Їх вручали Лілія Кревська, Людмила Войтович та Надія Жук. Солодкі мандарини, закуплені завдяки благодійникам, організовані громадською радою, яку очолює Надія Рубан, теж принесли дітям задоволення від свята.

А далі були розваги біля новорічної ялинки, які організували працівники районного дому “Просвіта”: загадки, ігри, конкурси. За участь і перемоги усі були нагороджені призами. А потім ще смачний обід у їдальні ЗОШ І-ІІІ ступеня №1 -гімназія смт Іваничі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця