<

Реформували Іваничівське відділення поліції: які зміни відбулися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:46 | 26.01.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
463
/ Коментарі відсутні

Іваничівське відділення поліції, яке підпорядковувалося Горохівському відділу поліції ГУНП у Волинській області, реформувалося. Тепер – це відділ поліцейської діяльності №1 Володимир-Волинського районного відділу поліції ГУНП у Волинській області. Змінився й очільник іваничівських правоохоронців.

Як пояснила БУГу речниця поліції Волині Ольга Бузулук, нову організаційно-штатну структуру територіальних підрозділів ГУНП у Волинській області затверджено наказом Національної поліції України у зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої.

За словами Ольги Бузулук, під час реформування Іваничівського відділення поліції скорочення працівників не відбулося. Усі 35 поліцейських лишилися на своїх посадах.

«У роботі іваничівських поліцейських нічого не змінилося. Так само реагують і виїжджають на виклики, розслідують злочини й правопорушення та шукають злочинців, як і раніше. Все теж саме. Просто відбулася зміна структури. І все. Штатна чисельність теж лишилася не змінною. Нікого звільнено не було», – запевнила речниця поліції.

Вона зазначила, що під час реформування територіальних підрозділів ГУНП у Волинській області, зокрема й в Іваничах, враховувалася чисельність місцевого населення, криміногенна обстановка та кількість вчинених там правопорушень.

«Усі наші пропозиції ми подавали в Київ і вже там приймали остаточне рішення. Відтак було створено два районні управління – Луцьке й Ковельське, та два районні відділи поліції – Володимир-Волинське і Камінь-Каширське.

До складу Володимир-Волинського районного відділу поліції увійшли відділення поліції в Нововолинську, відділ поліцейської діяльності в Іваничах та сектор поліцейської діяльності в Локачах. Очолив відділ майор поліції Василь Майданюк», – розповіла Ольга Бузулук.

Та все ж зміни в Іваничівській поліції таки відбулися. Помінявся начальник Іваничівського відділу поліцейської діяльності. Ним став майор поліції Сергій Головенко. А попередній очільник Вячеслав Мартинюк переведений в інший підрозділ поліції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер