<

Поцупив бензотример і велосипед: в Іваничах судили злодія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:02 | 22.07.2022 / Іваничі / , /
Перегляди
317
/ Коментарі відсутні

Чоловік, який «обчистив» будинок на Іваничівщині, обійшовся умовним терміном покарання.

27-го вересня 2021 року о 17:00 крадій, відкривши хвіртку, проник на огороджену територію будинку і зайшов до приміщення сараю, звідки поцупив бензотример «Foresta FC-43», а також з-під навісу літньої кухні вкрав велосипед «Сamporellо». Про це йдеться у вироку Іваничівського районного суду від 6-го липня.

Своєю крадіжкою чоловік спричинив власниці будинку матеріальну шкоду на загальну суму 4 тисячі 924 гривні. Відтак проти нього порушили кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (Крадіжка, поєднана із проникненням в приміщення).

В суді злодій визнав свою винну, запевнив, що розкаявся, розповів деталі крадіжки й зауважив, що відшкодував спричинену шкоду, повернувши власниці викрадині ним речі.

Потерпіла зазначила, що претензій матеріального характеру до крадія не має.

До слова, у суді стало відомо, що чоловік вже 4 роки перебуває на обліку в лікаря нарколога через вживання алкоголю й має на утриманні чотирьох неповнолітніх дітей.

Суд визнав чоловіка виним та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки. Однак звільнив його від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо він протягом іспитового строку тривалістю один рік, не вчинить нового злочину.

Також злодію доведеться сплатити в дохід держави 1 373 гривні за проведення судової-товарознавчої експертизи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця