<

Національна поліція Іваничівського району потребує кадрів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:26 | 13.03.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Днями відбулася робоча зустріч директора Іваничіського районного центру зайнятості Г.Татояна із заступником начальника Іваничівського відділення поліції Горохівського відділу поліції Головного Управління Національної поліції у Волинській області О.Гурачем.

Метою зустрічі стала потреба у відборі кадрів до Національної поліції району. Як повідомив Олег Володимирович станом на сьогодні поліція потребує старшого інспектора, чергового та старшого інспектора з ювенальної провенції. Також він надав інформацію про рівень заробітної плати працівників та соціальне забезпечення згідно діючого законодавства, розповів про перспективи кар’єрного росту та професійну підготовку, яка здійснюється за міжнародними стандартами. Було наголошено, що всі бажаючі можуть самостійно подати заяву на участь у конкурсі, зайшовши на сайт ГУНП у Волинській області. Та крім цього, учасники конкурсу повинні пройти певні етапи відбору і мати гарну фізичну підготовку.

Служба зайнятості, як запевнив її очільник, володіє всіма дієвими інструментами допомоги у підборі кваліфікованих кадрів для потреб Національної поліції, зокрема має весь інструментарій допомоги роботодавцю, застосовуючи всі вагомі інструменти – профорієнтаційні зустрічі, індивідуальні зустрічі з претендентами, ярмарки вакансій, для того, щоб допомогти Національній поліції підібрати кваліфікований та якісний персонал.

В результаті проведеної зустрічі домовлено про проведення ярмарки вакансій в центрі зайнятості 22 березня стосовно набору до національної поліції України.

На ярмарці вакансій детально ознайомлять по шукачів, що потрібно для вступу на службу до поліції, про основні вимоги до кандидатів на вакантні посади та проходження онлайн – анкетування претендентів, які мають бажання працювати у поліції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа