<

На Іваничівщині візьмуться за ремонт доріг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:26 | 11.07.2021 / Іваничі / /
Перегляди
1546
/ коментарі 2

Дорогу Литовеж – Заболотці – Іваничі зроблять в наступному році. А на капітальний ремонт трас Жовтневе-Заставне – Іваничі та Кречів – Мовники – Литовеж планують зробити проєктно-кошторисну документацію.

На нараді за участі помічника народного депутата України Ігоря Гузя, депутата Волинської обласної ради Андрія Бокоча, керівниці Служби місцевих автомобільних доріг в області Оксани Грицюк та її заступника Тараса Кучманича, обговорили спільні напрацювання на 2021-2022 роки. Про це інформує очільниця Литовезької громади Олена Касянчук.

Зокрема, закінчення в 2022 році капітального ремонту дороги О-030320 Литовеж – Заболотці – Іваничі.

До слова, дорога включена до переліку, згідно з яким ремонт має розпочатися вже в цьому році. Наразі тендерна процедура на завершальному етапі. На жаль, фінансування в цьому році мале, але, зі слів керівниці Служби Оксани Грицюк, ремонт має бути завершений в 2022 році.

Також обговорили питання виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт доріг: О-030318 Жовтневе-Заставне – Іваничі та О-030317 Кречів – Мовники – Литовеж – Р15 з метою включення цих доріг до переліку, згідно з яким буде проводитись капітальний ремонт.




коментарів: 2
  1. Ви зааершіть ремонт Нововолинськ-Іваничі для початку, а то Іваничівська отг виділяла кошти зі свого бюджету не для своєї ділянки, і має зараз шиш. З Благодатного до Іванич хто буде виділяти кошти знову на проектно кошторисну документацію? Коли нарешті відремонтують??

  2. ніколи!!!! ця траса лежить на царскій дорозі з каменя ніхто неремонтував багато років просто вас обкрадали і далі продовжують робівть щось люди немовчіть

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер