<

На батьків дітей, які розпивали алкоголь та курили, іваничівські поліцейські склали протоколи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:14 | 25.02.2020 / Іваничі / , , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Протягом 2020-го року Іваничівським відділенням поліції було складено протоколи про адміністративні порушення на батьків дітей, які вживали алкогольні напої та палили тютюнові вироби. Суд призначив правопорушникам попередження.

Про це повідомляють на фейсбук сторінці Іваничівського відділення поліції.

До поліції надходили повідомлення з навчальних закладів, що певні учні без поважних на це причин не відвідують навчання.

За кожним фактом працівниками відділення поліції було проведено ретельні перевірки під час, яких було проведено рейди з метою виявлення осіб котрі курять тютюнові вироби чи скоюють інші праворушення.

За результатами проведених профілактичних заходів на батьків дітей було складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) за ст.178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява в громадських місцях у п’яному вигляді) та за ст. 175-1 (Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) КУпАП, які в подальшому були скеровані для прийняття рішення до Іваничівського районного суду.

БУГ проаналізував постанови, які містяться в державному реєстрі судових рішень.

В постанові суду від 5-го лютого вказано, що неповнолітній хлопець без відома батьків знаходився у Нововолинську, внаслідок чого було залучено поліцію для його пошуків.

В суді батько дитини свою вину визнав повністю та пояснив, що в його сина сів телефон і той не міг подзвонити та сказати своє місце перебування, в подальшому пообіцяв більше уваги приділяти вихованню сина. Суд наклав на чоловіка адміністративне стягнення у виді попередження, а також судовий збір – 420 гривеь.

З постанови суду від 7-го лютого стало відомо, що 3-го лютого в дворі будинку по вулиці Грушевського в селищі Іваничі, двоє одинадцятикласників в громадському місці курили тютюнові вироби. На батьків дітей склали протокол, суд визнав їх винними у вчиненні адміністративного правопорушення та застосував захід впливу у виді попередження.

В постанові суду від 14-го лютого зазначено, що хлопець в селі Риковичі Іваничівського району, перебуваючи в громадському місці, розпивав алкогольний напій «REVO». Враховуючи вік хлопця, який на момент вчинення правопорушення не досяг повноліття, суд призначив йому попередження.

“Іваничівське відділення черговий раз нагадує, батькам про їх обов’язки щодо виховання власних дітей, батьки зобов’язані виховувати дитину в дусі поваги до прав та свобод інших людей”,- зазначили в дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця