<

Підприємець повернув громаді землі на 10 мільйонів гривень в Іваничівському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:50 | 2.10.2020 / Іваничі / , /
Перегляди
4
/ коментарі 4

В Іваничівському районі підприємця змусили повернути громаді самовільно захоплені земельні ділянки вартістю понад 10 мільйонів гривень.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

У ході судового розгляду справи за позовом Володимир-Волинської місцевої прокуратури Волинської області в інтересах держави в особі Литовезької сільської ради Іваничівського району підприємець виконав вимоги прокурорів та звільнив частини самовільно зайнятих ним земельних ділянок вартістю понад 10 мільйонів гривень.

Факт використання суб’єктом господарювання земельних ділянок комунальної власності площею понад 10 га на території сільської ради без жодних правовстановлюючих документів правоохоронці встановили, розслідуючи кримінальне провадження.

У суді прокурори наполягали на звільненні підприємцем самовільно захопленої землі – і він виконав ці вимоги.

Провадження в справі закрите. Земельні ділянки повернуті громаді.




коментарів: 4
  1. Для чого ця земля громаді? Для випасу 10 корів? Дійсно рішення в інтересах держави.Можливо потрібно було дати можливість підприємецю оформити належним чином правовстановлюючі документи?

  2. Ви дикі люди, анонімні “Гаврош” та “Роман”. Як і той загарбник-підприємець. Може, саме він це й пише… Все має відбуватися по закону. А громада с. Литовеж без вас розбереться – що робити їй на повернутих землях: срати чи сцяти. :)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця