<

Із ким хоче об’єднатися Луковичівська сільська рада?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:54 | 8.08.2017 / Іваничі /
Перегляди
2
/ коментарів 8

Павлівська сільська рада рішенням сесії від 26-го квітня 2016 року надала згоду на добровільне об’єднання із дев’ятьма сільськими радами, що в окрузі: Переславичівською, Милятинською, Топилищанською, Риковичівською, Старопорицькою, Жашковичівською, Колонською, Радовичівською і Луковичівською та надіслала усім повідомлення про свої наміри.

П’ять сільських рад відгукнулися на пропозицію і у грудні 2016 року відбулися вибори в Павлівську територіальну громаду, в яку об’єдналися шість сільських рад: Павлівська, Переславичівська, Топилищанська, Риковичівська, Старопорицька та Жашковичівська. Головою обрали Андрія Сапожника, який уже з перших місяців роботи доводить, що разом із командою однодумців можна багато зробити. Отож після недовгих роздумів Радовичівська, Колонська та Милятинська сільські  ради, провівши опитування  жителів сіл, прийняли рішення доєднатися до Павлівської ОТГ. Депутати Павлівської сільської ради підтримали таку пропозицію сусідів.

А у Луковичівській сільській раді ніяк не можуть визначитися, куди йти. Попередньо жителів сіл опитали до якої громади варто доєднатися: Павлівської, Зимненської чи Іваничівської, до останньої після її створення. Більшість людей у сільській раді (понад 100 голосів), висловили бажання увійти у Павлівську громаду. Це було озвучено на сесії Луковичівської сільської ради.

Але не всіх влаштувало це рішення, яке так і не було прийнято. У перші дні серпня у Луковичах було вивішено розпорядження голови про доєднання до Зимненської  громади.

– Ми з працівниками сільської ради їздили у Павлівку і в Зимне. Прийняли рішення доєднатися до Зимненської громади.  Другого серпня я підписав розпорядження, будемо йти за процедурою закону, – каже сільський голова Михайло Бойчук.

Здавалося б, доєднання до Зимненської громади є нормальним і законним. Але залишається питання: чому ігнорується бажання більшості?




коментарів: 8
  1. Буг – респект за підняту тему. В Луковичах депутати покидали сесію через “дивні” дії голови. Давно треба було недовіру йому. Саме цікаве, що Католик прямо сказав, що Луковичі його не цікавлять. А Сапожник навпаки, що їх чекають. Багато вже втрачено. Може працівники с\ради (не голова, а саме працівники) схаменуться і перестануть думати тільки за свої місця.А хоч трохи за людей.

  2. Михайло Бойчук- молода, перспективна людина, яка думає за свій край і людей, а не піддається тиску ВЕЛИКИХ ДІЯЧІВ НЕДБАЙЛІВ!!!!

  3. Хотілося б почути коментар Руслана Недбайла, депутата районної ради і людини яку дуже поважають у Луковичах ?

  4. Більше року не проводилось засідання виконавчого комітету. А протоколи є.. тут криміналом пахне.

  5. Оксані Так про людей думають , що на роботі застати не можуть , по довідку по три рази прходити треба і ту з помилками видадуть, а взагалі то установи в районі з 8 години працюють а Сільська рада ще в 10 закрита бо ГОЛОВА ПРО КРАЙ І ЛЮДЕЙ ДУМАЮТЬ , мабуть ночами не сплять.

  6. Так про людей думає , що аж на роботі застати не можна , по довідку по три рази треба приходити , і ту з помилками дадуть , в загалі робочий день розпочинається з 9 години , а Сільська рада ще в 10 годин закрита Так про ЛЮДЕЙ ДУМАЮТЬ ЩО НОЧАМИ НЕ СПИТЬ МАБЮТЬ

  7. Я знаю Михайла близько 2 років…
    Знаю його минуле….але це минуле…
    Ні разу за цей час не побачив з його
    сторони.якихось дій. З яких міг би мати
    особисту вигоду…..можливо колись в пізні
    ше приходитьна роботу. Але працює на благо
    села і в суботу і в неділю..та після 17.00
    Така робота с. Голови…..якщо обрали.то підтримала його
    Тоді будете мати краще життя.. Я впевнений.що він буде відстоювати та підтримувати вибір своєї громади….
    Яким би він не був…..Зимно чи Павлівка……..
    Я був на сходах селян коли приїжджав Католик.але .що йому
    непотрібні Луковичі не чув…..

    • Ключові слова колєгі – “ні разу за цей не побачив з його сторони якихось дій” Красава. Цією фразою сказано все :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа