<

Голова Іваничівської громади нарешті прокоментувала справу щодо повторного виділення земельної ділянки атовцю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 14.02.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
2618
/ коментарів 14

Голова Іваничівської селищної ради Лідія Томашевська прокоментувала статтю БУГу про повторне і незаконе виділення земельної ділянки атовцю. Вона зазначила, що усі крапки над «і» в цій справі мають розставити правоохоронні органи.

Через три тижні після виходу матеріалу Лідія Томашевська вирішила все ж-таки прокоментувати його. Відповідне відеозвернення Томашевської розміщене на офіційній сторінці селищної ради.

Нагадаємо, відразу після публікації, вона пішла у відпустку. Хоча сама Томашевська заявляє, що хворіла на ковід.

Голова Іваничівської громади вирішила роз’яснити, як вона визнала, резонансну статтю «Корупційна складова чи службова халатність: атовцю з Іванич двічі виділили землю, про одну він не знав». Проте не прокоментувала тиск на атовця стосовно повернення коштів за виготовлення документів на землю.

Відтак, Лідія Томашевська зазначила, що звернення атовця Віталія Пасічника було розглянуто робочою групою. І, згідно її висновків, надіслали запит в архівний відділ Володимир-Волинської райдержадміністрації та Головне управління Держгеокадастру у Волинській області. Потому, отримавши звідти відповідні матеріали і первинні документи, направили їх разом із заявою Пасічника в правоохоронні органи.

«Ми звернулися у Володимир-Волинський районний відділ поліції, направивши туди саме звернення Пасічника для реагування, оскільки там він виклав, що нічого не знав про своє володіння земельною ділянкою, яка йому була виділена 2017 року. В компетенцію селищної ради не входить проведення таких розслідувань, це є компетенцією поліції.

Крім того, отримавши відповідь від Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, де нам були надані копії всіх документів, ми 14-го січня направили всі матеріали і в тому числі звернення Пасічника у Володимир-Волинську окружну прокуратуру», – пояснила очільниця громади.

Вона наголосила, що влада селищної ради в цій ситуації діяла згідно чинного законодавства. А в статті БУГу, за її словами, подана не достовірна інформація.

«Я думаю, правоохоронні органи розберуться з тим, як відділяли земельну ділянку, хто це робив, хто її реєстрував і чи відповідало це чинному законодавству. На мою думку, найближчим часом ця справа буде розглянута і вивчена», – зауважила Томашевська.

Голова селищної ради пообіцяла особисто проінформувати мешканців громади про результати усіх перевірок щодо цієї справи.

Читайте також:

Відклали питання до з’ясування усіх обставин: справу атовця з Іванич, якому двічі виділили землю, розглянула земельна комісія

Після того, як атовець з Іванич заніс заяву в прокуратуру, голова громади пішла у відпустку




коментарів: 14
  1. І хтось повірить ,що вона не замішана в цій афері ,а викручується як в’юн на пательні

  2. томашевська, на заголовному фото ти після недоперепою чи чим зумовлена така морда лиця?
    томашевська = кримінал

  3. Схаменіться, люди! Скільки можна поливати брудом цю жінку? Ви паскудите не тільки її, а й тих хто її обрав. І нас багато. Ті, хто пише таку погань–не варті і мізинця головихи. “адекват”, ти не поважаєш Томашевську, то хоч поважай себе!Сором за такі дописи. Ви “поливальники” хочете бути при владі? Так зарубайте собі на носі–НІКОЛИ !!! Ваша мрія-нездійснена!

    • Ви б хоч дивилися кого вибираєте ,а те що вас багато не знімає з голови відповідальності за афери .

    • Іваничівка = посіпака криміналу з не зовсім чистим язиком! (надіюсь, догадалась по якій причині :)

      • Не суди інших по собі.Тобі ніде не поставиш знак=, бо ти нижче плінтуса.

        • У вас така обізнаність і впевненість як то воно там “нижче плінтуса”.
          Шо, вилазите звідти тільки для того, шоб полизати дyпу кримінальній томашевській?

  4. А чому не притягують тих хто був при владі коли оформляли ту землю? І як так вийшло що людина й не знала що на ній рахується земля?

    • Прикинь, Оленко!
      Але як бачиш, є і такі, хто ногами і рогами стоять за цю прогнившу томашевську коза-ностру

  5. Ще нерозібрались хто і що, а стільки грязі.хай перше пройде слідство, а тоді пишіть.Людська натура когось обгадити й неподумавши хто він сам ,а може в 100 гірший. Всі ми такі хороші хоть до дупи прикладай.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця