<

Волонтерки з Іваничівської та Павлівської громад об’єдналися і разом придбали для військових тепловізор

Волонтерки з Іваничівської та Павлівської громад Тетяна Грицюк та Олександра Шептор знову об’єдналися і разом зібрали кошти та придбали для бійців, що знаходяться на передовій, тепловізор.

Під час різдвяно-новорічних свят волонтерка з Павлівської громади Тетяна Грицюк, яка, нагадаємо, з перших днів повномасштабної війни збирає кошти бійцям, зокрема організовує благодійні ярмарки та онлайн-марафони і волонтерка з Іванич Олександра Шептор, яка виготовляє для бійців сухі борщі та супи, об’єднали зусилля та організували збір коштів на ЗСУ.

Як розповіла Тетяна Грицюк, до неї за допомогою звернулися військові з проханням допомогти придбати їм тепловізор. Заручившись підтримкою Олександри Шетор, вони оголосили збір й за допомогою небайдужих уже за кілька днів зібрали неообхідну суму коштів.

Зокрема, Олександрі вдалось зібрати 16 тисяч гривень, а Тані – понад 22 тисячі гривень.

Волонтерки придбали тепловізор HikMicro LYNX Pro LH19 (HM-TS03-19XG/W-LH19) за 35 тисяч гривень. Наразі він вже у бійців на передовій і допомагає їм виконувати завдання і нищити окупантів.

Тетяна Грицюк наголосила, що військові дуже вдячні усім, хто відгукнувся на збір і допоміг придбати необхідний пристрій.

“Цитую зі слів військових: «Щиро дякуємо за тепловізор. Перемога за нами. В міру можливості допомагайте нам, щоб ми вистояли і здолали клятого ворога». Ми з Олександрою теж дякуємо всім за підтримку і допомогу. Дякуємо кожній людині, яка нам допомагала, це наш захист, і наш обов’язок. Тепловізор вартує 35 тисяч. А нам вдалося зібрати 38 тисяч 60 гривень. Решта сума коштів спрямовується на потреби військових. Адже запитів дуже багато, і термінових вже на сьогодні”, – підкреслила Таня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця