<

Новий дитячий майданчик відкрили у селі Милятин Іваничівського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:39 | 13.03.2017 / Іваничі /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

10-го березня відбулося урочисте відкриття нового дитячого майданчика на території дошкільного навчального закладу “Пролісок” у селі Милятин Іваничівського району.

Нові яскраві споруди, якими не лише милуватися, а гратися, фізично розвиватися отримала малеча садочка за сприяння народного депутата України Ігоря Гузя.

— Кожен раз, коли приїжджаєш на відкриття таких дитячих майданчиків, переконуєшся, що Ігор Володимирович прийняв правильне рішення, спрямувавши кошти саме на розвиток дітей.  Можливо це хтось розцінює як піар, але це добрий приклад для наслідування громади до активного залучення їх до добрих справ у своєму селі,– зазначив у своїй промові помічник нардепа Андрій Бокоч.

Він також сказав, що Ігор Гузь найближчим часом приїде особисто у село, щоб прозвітуватися за свою роботу депутата, поспілкуватися, почути проблеми.

Те, що майданчик прикрасив територію садочка і що для дітей це буде активний відпочинок, де вони зможуть гратися і спілкуватися з однолітками, погодився сільський голова  Валентин Ілов. У нього уже є задум поставити лавочки для мам, які зможуть посидіти і поспілкуватись між собою, коли їхні діти гратимуться.

Були слова щирої вдячності від дітей, які підготували виступ у віршованих рядках. Від батьків і працівників садочка подякувала народному депутату за дитячий майданчик завідувач Алла Стецюк.

До подяки долучився місцевий священик, отець Василій, він відслужив подячну молебень, окропив свяченою водою споруди майданчика, діток, усіх присутніх. А також побажав представникам влади і надалі робити добрі справи для дітей, для громади.

Були побажання берегти споруди, щоб вони служили багатьом поколінням дітей. Те, що дітям подобається такий подарунок, неможливо було не помітити. Як тільки вони отримали дозвіл йти на майданчик, їхні личка засвітилися і вони навипередки побігли, щоб першому забратися на споруду, спуститися і знову нагору.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця