<

Чия халатність завадила атовцю Миколі Сичуку отримати обіцяні виплати? Відповідь дасть касаційний суд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:41 | 4.08.2016 / Іваничі / , , /
Перегляди
344
/ коментарі 2

Микола Сичук із села Бужанка Іваничівського району відвоював в зоні АТО, на сході отримав поранення. Чоловік вже рік не отримує грошових виплат, які обіцяли в “Айдарі”, та судиться за свої права.

Микола Сичук був у Києві під час Помаранчевої революції та Революції гідності. На Майдані 2014-го стояв разом із хлопцями 8-ї афганської сотні. На схід пішов з «Айдару», де служив у другій афганській штурмовій роті. Пройшов Щастя, Кримське, Золоте, нагороджений орденом «За мужність» — за бій під Металістом.

За службу у зоні АТО «айдарівцям» обіцяли платити близько 5200 гривень на місяць, проте обіцяних грошей Микола Сичук так і не побачив.  У фінансово-господарському відділі «Айдару» в Полтаві, де чоловіку мали б нарахувати кошти, говорили, що його нема у списках військових. Тоді вирішив відстояти свої права у суді, як результат, виграв суд у військкомату і Міністерства оборони. Постановою Волинського окружного адміністративного суду року позовні вимоги Миколи Сичука були задоволені в повному обсязі.

Проте Полтавський військовий комісаріат подав скаргу у Львівський апеляційний суд, який, зрештою, постановив виплатити  грошові компенсації Миколі Сичуку, а також винагороду за участь в АТО.

_MG_1838
_MG_1843
_MG_1846
_MG_1849

На тому судова тяганина не зупинилася. Військовий комісаріат спрямував скаргу у Касаційний суд України. Справу мали розглянути впродовж 10-ти днів, відповіді досі немає.

Коштів, які мали бути виплачені Миколі Сичуку, набігло майже 62,5 тисяч гривень.




коментарів: 2
  1. Дорогий сусіде яка вам різниця де він взяв того джипа і хто його йому подарував. Він його забрав собі а не віддав по справедливості на АТО це його справа. Він рахує що заробив його. Чоловік можливо і справді заслужив той автомобіль. Продає горілку в селі нехай продає. Виживає зараз кажен як може. Можливо і дозвіл на це тоже він заслужив. Яка вам до того справа. Можливо ви “СУСІДЕ” і вже відслужили і не ховалися під спідницею у дружини. І не рік служили . Я не знаю. Можливо вам і справді жаба задавила Що ви з Ато не привезли собі автомобіля. Сидіть собі і мовчіть так як роблять всі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця