<

Чиновники Іваничівської селищної ради отримали премії до Дня Незалежності України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:10 | 10.09.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
2297
/ 1 коментар

Чиновники Іваничівської селищної ради таки отримують премії, хоча на одній із перших сесій новообрана очільниця громади обіцяла, що цього під час її головування не буде.

Чергові премії в розмірі 100% посадового окладу деякі керівники ради отримали до Дня Незалежності України. Про це БУГу стало відомо від депутатів, які подали інформаційні запити та отримали на них відповіді.

Так, відповідно до розпорядження селищного голови Лідії Томашевської, серед премійованих – керуюча справами виконкому Валентина Бабусюк, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Віктор Березюк, заступник селищного голови з гуманітарних питань Оксана Рубан, а також начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату селищної ради – головний бухгалтер Оксана Яйчук.

До слова, саме цих людей мешканці громади називать найближчими соратниками Лідії Томашевської і кажуть, що ті повністю підтримують політику своєї начальниці.

Тож, за словами іваничівців, ці премії – це своєрідна “подяка” за відданість. І, що цікаво, отримавши депутатське звернення, що якраз стосувалося премій працівниками сільради, того ж дня Томашевська видала розпорядження, яким внесла до списку “обраних” ще й секретаря селищної ради Володимира Сарабуну. Додаткові кошти він, ймовірно, отримав для того, щоб “розбавити” список соратників керівниці громади.

До слова, на одній із своїх перших сесій в якості новообраної голови громади Томашевська запевняла, що не виплачуватиме премій працівникам апарату й таким чином буде економити кошти місцевого бюджету й перенаправляти їх на розвиток громади.




один коментар
  1. Дала б премію тим двом робітникам із ВУЖКГ, завдяки яким всім іваничівцям г..ном не чути, і вода є у всіх . А так все видно відразу – яка керівниця, такі і методи – радянські , премії дають виключно неробам – собі коханій, непотрібним абсолютно для громади замам та власним срак.лизам.
    Повторюсь, хто не зрозумів – ДВА РОБІТНИКИ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ ВСЕ СЕЛИЩЕ СТАБІЛЬНІСТЮ РОБОТИ ВОДОВІДВЕДЕННЯ І БЕЗ ПРЕМІЙ , А 5 ЧИРЯКІВ ГРОМАДИ ЩЕ Й ПРЕМІЇ ОТРИМУЮТЬ !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця