<

Чутки над БУГом: ще один кандидат на голову Іваничівської РДА – Микола Кривонюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:29 | 2.03.2016 / Іваничі / /
Перегляди
8
/ коментарів 9

За інсайдерською інформацією, наступним претендентом на крісло голови райдержадміністрації у Іваничах є Микола Кривонюк, який тривалий час був головою Литовезької сільської ради.

Микола Кривонюк народився 20-го травня 1959 року. З 26-го березня 2006 до 31-го жовтня 2010 року був сільським головою у Литовежі. Безпартійний. Зараз провідний спеціаліст-державно екологічний інспектор Державної обласної екологічної інспекції у Волинській області. Місце проживання – село Литовеж.

На місцевих виборах 20015 президентська партія висунула Миколу Кривонюка кандидатом у депутати до Іваничівської районної ради, проте він не набрав відповідну кількість голосів.

З власних джерел інтернет-виданню “БУГ” стало відомо, що Микола Павлович минулої п’ятниці вже пройшов співбесіду.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 9
  1. Досить вже нам тих молодих на чолі з молодим прм’єром “кулявлоб”…

  2. Партії регіонів вже 2 роки як не існує,тому він не може бути членом не існуючої партії. Порошенко один з засновників партії регіонів але чумусь на виборах набрав більше як 51 процент.В партії регіонів були досить таки хороші люди але через одного всіх судити не правильно.Але з другої сторони треба спитати пересічного громадянина коли жилося краще і не треба тут судити хто ким був чи буде головне щоб людина була людиною.

  3. Назви хоч одну “досить таки хорошу людину” з партіі регіонів в нашому районі?

  4. Анатолій Стаднік двічі голова Іваничівської РДА,Лідія Томашевська яка будучи при владі добудувала Іваничівську ЦРЛ,і цей перелік можна продовжувати.

  5. Раджу іваничівцям поцікавитись думкою жителів Литовежа перш ніж зважитись вибрати М.Кривонюка , щоб потім не жаліти про свій вибір ))))

  6. Ну ти Влад і приколіст.Назвав головних казнокрадів району.А Чупахін головний риг району.А Мудринець головний касир ригів який разом з Стадніком доів Ковальчука.Тепер очолює фонд Палиці. Разом з Недбайлом буде доіти Палицю.Продовжуй перелік Влад…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця