<

Бетонну електроопору в Іваничах, яку збила вантажівка, замінили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 14.06.2022 / Іваничі / /
Перегляди
712
/ 1 коментар

Аварійну бетонну електроопору в центрі Іванич після публікації БУГу замінили. Працівники місцевого ЖКГ зробили це власними силами 14-го червня.

Нагадаємо, аварійний стовп помітили зранку 13-го червня. Жителі Іванич нарікали, що півдня з аварійною електроопорою ніхто й нічого не робив. Навіть не обгородили місце аварії. Люди хвилювались, що пошкоджена опора може впасти будь-коли і наробити біди.

Однак, після публікації БУГу, за небезпечного стовпа взялися місцеві комунальники. І оперативно його замінили. Роботи тривали весь день 14-го червня.

БУГ звернувся за коментарем до начальника Виробничого управління житлово-комунального господарства Олександра Істоміна. Він зазначив, що електроопора була знеструмлена, адже вуличне освітлення в селищі наразі призупинено. Тож загроза була значно меншою, аніж “роздули”. Проте, жителі вулиці стверджують, що про знеструмлення нічого не знали, тому й боялись.

За чий рахунок було замінено стовп, який пошкодила вантажівка, повідомляти Істомін не захотів.

До речі, на сторінці ВУЖКГ смт Іваничі у фейсбуці зазначено, що бетонну електричну опору пошкодила невідома особа, керуючи автомобілем DAF білого кольору з іноземним реєстраційним номерним знаком. Сталося це о 5:30 13-го червня. Про цей факт повідомили відділ поліцейської діяльності №1 селища Іваничі.

Окрім цього, усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо цієї ситуації, просять повідомити поліцію за номером 102 або ВУЖКГ.

Читайте також:

Фото дня: в Іваничах на пішоходів щохвилини може впасти бетонна електроопора, яку збила вантажівка




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця