<

У США вантажний корабель врізався в міст: він обвалився

23:26 | 26.03.2024 / Новини / , /
Перегляди
189
/ коментарі 3

У місті Балтимор, штат Меріленд, США, контейнеровоз під прапором Сінгапуру врізався в міст Francis Scott Key Bridge. Пожежна служба Балтімора повідомила, що у воду впали близько 20 людей.

Про це повідомляє The New York Times та Sky News, пише Суспільне.

Берегова охорона отримала повідомлення про зіткнення о 01:27 за східним часом. Судно Dali завдовжки майже 290 метрів врізалося в опору мосту, після чого стався обвал.

У поліції та пожежній службі Балтимора підтвердили руйнування мосту. Управління транспорту Меріленда о другій ночі за східним часом повідомило, що всі смуги на мосту закриті в обох напрямках через “інцидент”, не уточнюючи, що відбулося. Згодом автомобілістів закликали уникати мосту, який є частиною міжштатової автомагістралі 695.

Платформа з відстеження руху суден MarineTraffic показала, що однойменний контейнеровоз під прапором Сінгапуру зупинився під мостом вранці у вівторок, а о першій годині ночі вирушив з Балтімору в напрямку Шрі-Ланки.

На камерах спостереження видно, як корабель зачіпаю одну з центральних опор мосту і він розламується на кілька частин і падає у воду.

Досі невідомо, скільки людей було на мосту, коли вантажне судно зіткнулося, і що з ними сталося. Керівник округу Балтимор Джонні Ольшевскі-молодший, повідомив, що реагування на надзвичайні ситуації “триває”. Він не уточнив подробиць.

Згодом пожежна служба Балтімора повідомила, що у воду впали близько 20 людей.

За даними Національного управління океанічних і атмосферних досліджень, температура води в гавані Балтимора наразі становить близько 9 градусів за Цельсієм. Національне агентство охорони здоров’я США, яке стверджує, що гіпотермія може виникнути в будь-якій воді з температурою нижче 21C.

Сам міст, який був названий на честь Френсіса Скотта Кі, автора американського національного гімну “The Star-Spangled Banner”, відкрили у 1977 році.




коментарів: 3
  1. а прикол в тому шо за кермом ніби як наш український капітан був :)
    певно патріот допомогу таким чином вибити намагається :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця