<

Активісти облаштували безкоштовну зону відпочинку поблизу Іванич та збирають кошти для її вдосконалення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:23 | 24.11.2021 / Іваничі / /
Перегляди
2476
/ Коментарі відсутні

У 2019 році активісти поставили собі за мету облаштувати безкоштовну зону відпочинку у селі Долинка в Іваничівській ТГ. Сьогодні на цій території встановлено 5 альтанкок та два спортивних майданчики, висаджено чимало дерев.

Небайдужі мешканці села прибирали сміття та вирізали хащі на території. Декілька альтанок встановили за сприяння народного депутата Ігоря Гузя.

Місцевий активіст Олександр Панасюк розповів читачам БУГу про ідею облаштування зони відпочинку.

“Збирались з мешканцями щосуботи, вирізали хащі, вивозили роками нагромаджене сміття (було понад 4-ох вантажних автомобілів зі сміттям). Самотужки визбирували скло, яке залягло глибоко в землі”, – зазначив Олександр.

Встановивши декілька альтанок, активісти облаштували волейбольне поле. Згодом, тут був проведений перший турнір з волейболу.

“Була завезена земля для підготовленої території. Ми привезли піску, розмітили зону майданчика і межі поля засіяли травою”, – розповів активіст.

Також за ініціативи мешканців виникла ідея облаштувати баскетбольний майданчик. За три місяці хлопці майже завершили роботу, однак, спортивне поле лишилось заасфальтувати.

Окрім асфальтування, зона відпочинку потребує освітлення, вбиральні, спортивного інвентарю для діток. Задля проведення змагань для діток Іваничівського району з волейболу та баскетболу планують закупити спортивні мячі.

Активісти не мають достатньо коштів для всіх цих цілею, тому просять допомоги у спонсорів. Якщо хтось має бажання допомогти фінансами, щоб за них змогли облаштувати молоді дозвілля, проханння надсилати кошти за реквізитами:

5168 7554 7267 8438 Приватбанк
Панасюк Олександр

Місце відпочинку для усіх бажаючих знаходиться у селі Долинка поблизу Іванич та є позначеним на картах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця