<

У Бужанківській школі відбулося свято-підсумок навчального року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:25 | 20.05.2017 / Іваничі / , , /
Перегляди
48
/ 1 коментар

Щороку в травні у Бужанківській школі проходить свято-підсумок навчального року. Цього року воно співпало з Днем матері із закінченням атестації навчального закладу.

В спортивній залі зібралися члени атестаційної комісії, багато учнів, вчителів, батьків, жителів села. Завітали також керівник громадської приймальні народного депутата І.Гузя у місті Нововолинську Олександра Струбицька, спонсори. Розпочалося дійство з вокальної композиції “Весна”, яку виконали   учасники танцювального колективу “Зорецвіт” і Лаура Романуччі. Директор школи Світлана Василюк та вчитель музики подарували усім гостям свята “Пісню про матір”.

Ведучі привітали мам, бабусь, усіх жінок із прийдешнім святом, а учні 1, 6, 10 класів, Гордієнко Н. Тюхта І. виконали пісні – привітання про найдорожчих людей.

У першій номінації “Інтелектуальна надія” грамотами відділу освіти та молоді Іваничівської РДА, дирекції школи були нагороджені переможці ІІ туру предметних олімпіад, учасники турнірів, а саме: Тюхта А.(10 клас) – ІІІ місце в олімпіаді з біології, екології та географії, ІІ місце в турнірі юних географів, Кравчук К. (9 кл.) – ІІІ місце з української мови, ІІІ місце в турнірі з правознавства, Юзюк І. (10 клас) – ІІІ місце у турнірах з правознавства та історії, Собчук Т. (11 клас) – ІІІ місце у турнірі юних біологів, Кузьмінчук Д. (4 кл.) – ІІ місце з математики, Дзік М. (4 кл.) – ІІІ місце з української мови.

У номінації “Таланти школи” нагороджували незвичайних дітей, яких Бог обдарував талантами співати, танцювати, відчувати поезію, малювати. Це учасники вокальної групи “Зорепад” (керівник Франчук Р.І.) і солісти Романуччі Л., Тюхта І., Гордієнко А., Семенюк В.. Дмитрук К., танцювальний ансамбль “Зорецвіт”(керівник Торчило О.А.), юні художники (керівник Поліщук Л.Л.) Ананієва Л., Кліцук Б., Кінащук А., Борисюк А., Савчук А., Кулікова Ю, Шевчук В. Учениця 10 класу Тюхта А.

У конкурсі “Об’єднаймося ж, брати мої” зайняла І місце, написавши роботу “Вітчизна – це не хтось і десь, Я – теж Вітчизна” в якій розповіла про сусіда Гиця Олега, який перебував у зоні АТО. Також були нагороджені усі спортсмени школи, які уже сьогодні показують хороші результати у змаганнях різних рівнів.

В наступній номінації “Талант і майстерність” вітали учителів, які підготували переможців предметних олімпіад, турнірів, а також призерів різноманітних творчих конкурсів. Подяки від Поромівської сільської ради, відділу освіти, соціального захисту, культури, сім’ї, молоді і спорту вручив Євгенієм Недищуком який звернувся до усіх присутніх з вітальним словом. Грамотою і грошовою винагородою був нагороджений Франчук Р.І. учасник ІІ туру конкурсу “Учитель року 2017” у номінації музичне мистецтво.

Ще Євгеній Микитович разом із Надією Жук вручили подяки за високий професіоналізм, творчість, результативність у роботі з обдарованою молоддю таким учителям: Лучко А.М. – вчителю української мови, Ляшук А.Ф.. – вчителю біології, , Франчук Л.А. – вчителю історії, Поліщук Л.Л., – вчителю початкових класів, Маслай Н.В. – вчителю фізичного виховання, Кручковській Т.В. – вчителю географії, Гаєвській В.Г. – психологу, Торчило О.А. – керівнику гуртка “Зорецвіт”, Шевцовій В.М. – вчителю хімії, Гордієвич Т.О. – організатору дитячого колективу, Тюхті Н.А. – заступнику директора з навчально-виховної роботи, Форняк А.В. – заступнику директора з виховної роботи, Василюк С.І. – директору школи, вчителю української мови. Подяки дирекції школи за особистий внесок у піднесення іміджу школи і району вручили , Степановій Н.В., Приц В.В., Назарук Л.Г., Пашко О.Г., Франчук І.А., Ришкевич І.В., Семенюк С.В.

У номінації “Батьківський Олімп” висловлювали щирі слова вдячності, глибокої поваги батькам за підтримку і небайдуже ставлення до нагальних потреб школи. Сільський голова Недищук Є.М. вручив  в честь Дня матері грошову винагороду Дарчук А.С. – мамі учнів 4,6 класів та Тюхті  Н.А. мамі  учнів 7,10 класів. Подяками нагороджені: Тимощук Н.М., Ничипорук Н.Ф., Веретинська О.В., Макарчук М.М., Семенюк О.Р., Васютич І.В., Дмитрук Т., Шевчук І.П., Коренчук І.Л., Бондзюх Ю.М., Степанова Н.В., Чолак Г.М., Гордієнко І.Л., Борисюк Л.С., Франчук С.М., Юзюк Н.М., Ляшук А.Ф., Савчук Р.М. Не могли обминути увагою також кухаря, водія, завгоспа, технічних працівників школи. На святі були підведені підсумки конкурсу “Кращий клас школи”.

У номінації “Найерудованіший клас” перемогу здобули учні 10 класу, “Найспортивнішими” стали учні 7 класу, “”Найпрацьовитіші” – учні 6 класу, “номінацію “Юні таланти” поділили між собою школярі 5 і 7 класів. Ще учні 5 класу здобули перемогу у номінації “Найдружніший клас”. Так як І місця в нинішньому році не визначали, то ІІ місце посіли учні 5 і 7 класів.

Переможці у номінаціях отримали дипломи, а переможці конкурсу крім грамоти отримали солодкі призи. На святі виступила керівник громадської приймальні народного депутата І.Гузя у місті Нововолинську Олександра Струбицька, яка привітала педагогічний, учнівський колективи, батьків і гостей, а ще наголосила на тому, що вона приємно вражена здобутками і талантами учнів і вчителів. На згадку вручила ікону Спаса.

Ще з вітальним словом виступили депутат районної ради Франчук Р.І., в.о. старости Тюхта Т.В., начальник юридичного відділу Поромівської ОТГ Найдич Г.В.. Начальник відділу освіти, соціального захисту, культури, сім’ї, молоді і спорту Жук Н.А. проаналізувала атестацію школи і оголосила висновок атестаційної комісії. Між вітаннями лунали пісні, виконувалися танці, які підготували наші школярі. На завершення звучала пісня “Не спіши моє дитинство”. Свято пройшло цікаво, змістовно, організовано і залишило багато незабутніх вражень.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA




один коментар
  1. Роман Іванович – молодець. Світлана Іванівна теж, але вона недавно директорує. Все свіваюче – то таки Романа:) Приємно бачити і керівництво і представників нардепа. Коротше, УРА! всім і так тримати. Хай з вас беруть приклад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер