<

Інформація не відповідає дійсності: керівник поліції Нововолинська прокоментував чутки про хворого на COVID-19 правоохоронця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:07 | 17.04.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

У сусідньому Нововолинську виявили коронавірус в одного із поліцейських – написали 17-го квітня з посиланням на інсайдерську інформацію на фейсбук-сторінці «Твій Володимир». У Нововолинському відділенні поліції зазначили, що інформація не відповідає дійсності.

“На даний момент ізольовано більше 10 підлеглих (поліцейського – ред). У зв’язку з цим не вистачає кадрів”, – йдеться у публікації.

Т.в.о. Нововолинького відділення поліції Василь Бучинський у коментарі БУГу зазначив, що інформація не відповідає дійсності. В разі підтвердження випадків захворювання на COVID- 19, буде повідомлено на офіційному сайті поліції, сказав головний поліцейський міста.

“Працівники Нововолинського відділення поліції несуть службу з 16-го березня в посиленому варіанті, в засобах захисту від інфекційних хвороб. Приміщення та кабінети працівників поліції постійно дезінфікуються. Постійно проводиться температурний скринінг працівників.

Ми розуміємо, що ми так само, як медичні працівники, є в зоні ризику. В разі підтвердження випадків, буде повідомлено на сайті головного управління національної поліції У Волинській області”, – прокоментував Бучинський.




коментарів: 4
  1. да да даа…
    щоб не часом .
    З Хуболтови ваш працівник вже всі знають !
    скажіть людям правду Ё

  2. Інсайдер пролетів: тест на вірус не підтвердився (тириндіти на мішки носити)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер