<

Ігор Гузь просить Національну раду перевірити телеканал «СТБ»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:31 | 16.01.2017 / Новини /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Народний депутат України Ігор Гузь вимагає від  голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення України Юрія Артеменка дати жорстку оцінку діям керівництва телеканалу СТБ.

Про це нардеп повідомив на свій сторінці у Facebook.

Проблема полягає в тому, що в ефірі 15-го січня у програмі «Битва екстрасенсів» транслювали версію програми, яка створена російським каналом «ТНТ». Героями сюжету стали військові, які ніби-то «служили» в Україні і брали участь у бойових діях на Сході України на боці так званих «ДНР-ЛНР».

«Неприпустимо, що загальнонаціональний канал показував програму,  де в зовсім іншому  – далекому від реального – світлі йдеться про реалії діяльності формування «ЛНР-ДНР»! В Україні не повинні показувати програми російського виробництва!», – наголошує Ігор Гузь у зверненні.

«Пінчук та його медіа починають впроваджувати філософію “злагоди та примирення” з агресором, яку він нещодавно презентував в статті на сторінках Wall Street Journal. І ось вчора телеканал СТБ пускає в ефір ток-шоу за участі терористів та вбивць!», – повідомляє нардеп на своїй сторінці у Facebook.

Ігор Гузь закликав голову Нацради з питань телебачення та радіомовлення України провести перевірку й вжити рішучі заходи щодо телеканалу СТБ у межах чинного законодавства. Зокрема, винести попередження, накласти штрафні санкції чи позбавити телеканал ліцензії загальнодержавного мовлення.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа