<

Європу накрив потужний ураган: опубліковані фото і відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 24.09.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

По південних і центральних регіонах Німеччини у неділю, 23 вересня, пронісся потужний штормовий циклон. Також негода зачепила Чехію.

Найбільше ураган “Фаб’єн” вирував у федеральних землях Гессен, Баварія, Баден-Вюртемберг. Від нього також страждали й окремі регіони земель Північний Рейн-Вестфалія, Рейнланд-Пфальц, Тюрінгія і Саксонія, повідомляє Обозреватель з посиланням на Deutsche Welle.

У Баварії через падіння дерева загинула 78-річна жінка. Нещасний випадок стався у кемпінгу в одній із громад округу Верхня Баварія.

У сусідній землі Баден-Вюртемберг в окрузі Рейн-Неккар на автомобіль із пасажирами впало дерево. У результаті інциденту серйозні травми голови отримав 4-річний хлопчик, який перебував у салоні автомобіля. У лікарню його доставили гелікоптером.

Сильний вітер виривав із корінням дерева і зносив дахи будинків. Негода також призвела до затримок у залізничному й авіасполученні у декількох землях Німеччини. У багатьох місцях через численні падіння дерев заблоковано проїжджу частину автодоріг і вулиць.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця