<

Екс-міліціонер розбестив у Луцьку п’ятьох дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:17 | 15.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 3

44-річний чоловік протягом двох років мав стосунки з неповнолітньою дівчиною, його застукали на одній із орендованих подобово квартир.

Інформаційне агентство Волинські Новини отримало відео з місця події. Нагадаємо, подія трапилася 12-го лютого.

На місці події працювала поліція спільно з Громадським формуванням «Варта порядку», під керівництвом начальника відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП у Волинській області Віктора Кравчука. Після отримання відповідної заяви, усі вони спільно здійснили виїзд на квартиру, що на вулиці Ветеранів.

З’ясувалося, що ця квартира й була місцем інтимних зустрічей. Як запевняє сама дівчина, учениця 9-го класу однієї з шкіл міста, – примусових, бо вищезгаданий педофіл Саша її залякував і змушував туди приходити.

Як розповідає сам затриманий, він збирався одружитися з дівчиною, і про це нібито відомо її батькам. До того часу, як вона досягне повноліття, хоче бачити її поруч – аби вона не займалася дурницями й добре вчилася. Мовляв, забрав дівчину з «Рівненської», де вона займалася проституцією. При цьому сам користується її інтимними послугами. Також, каже, не відмовляє їй у грошах та покупках.

Про те, що інтимний зв’язок з неповнолітніми карається законом, чоловік знав.

Як з’ясувалося згодом, затриманий – це колишній працівник міліції. Окрім того, чоловік свого часу працював у ДАІ та охоронній фірмі «Арсенал».

“У САШІ є дочка, котрій зараз 18 років, але вона для САШІ вже стара, бо САШІ “подобаються” діти до 15 років. На сьогодні відомо ще 5 діток, яким САША зламав життя!!! Якщо вам відомі ще випадки – звертайтесь в поліцію! Бо САША, окрім своїх збочень, займався ще й залякуванням родичів потерпілих (апелюючи своїми “СВЯЗЯМІ”).
Так от, шановні “СВЯЗІ”, найвагоміші з ВАС – нам уже відомі! “Впишетесь” за САШУ – ми і ВАС ПОПУЛЯРИЗУЄМО!!! Бо таким людям місце лише в ТЮРМІ”, – на своїй сторінці у Фейсбуці пише керівник прес-служби ГФ «Варта порядку» Олександр Волянюк.




коментарів: 3
  1. Ось з яким злом треба боротися, в тому числі і, п. Анатолю шановному. А не видумувати йому усіляку “мєлкашку” якою ніхто не цікавиться!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця