<

Двоє невідомих осіб принесли голові Луцького міськрайонного суду гранатомет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:33 | 11.03.2015 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Двоє невідомих осіб у камуфляжній формі вручили служителю Феміди корпус від РПГ-26.

До приміщення Луцького міськрайонного суду Волинської області зайшли двоє невідомих осіб (чоловік та жінка) у камуфляжній формі та вручили як «подарунок» голові суду предмет, схожий на тубус від гранатомета, – повідомляєпрес-служба УМВС України у Волинській області.

“Про подію працівники установи повідомили правоохоронців, тож за вказаною адресою відразу виїхала слідчо-оперативна група луцького міськвідділу міліції. Правоохоронці вилучили з місця події корпус від РПГ-26 та відеозапис із камер спостереження. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 377 (Погроза або насильство щодо судді) Кримінального кодексу України. За це передбачено покарання від двох років виправних робіт до трьох років позбавлення волі. Проводяться заходи щодо встановлення вказаних осіб”, – повідомив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.




один коментар
  1. Доручіть провести розслідування мусорам Нововолинського СВ УМВС,які в швидкі часи встановлять осіб-дарувальників,навіть додому приїдуть до них.А маючи заступника прокурора області Сліпчука О.М.встановлять і ступінь нанесених збитків судді і його родині. Б..дь,що за країна? Завтра новоспечений прокурор області “набиває стрєлку”-журналісти поставте це питання прокурору Сліпчуку–йон же спец по таких авантюрах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця