<

Для волинян в області не вистачило коштів на субсидії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 29.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

На Волині вичерпали ліміт коштів, спрямованих державою на виплату субсидій.

І невтішною є перспектива наступних призначень, оскільки у держбюджет-2017 планують закласти ще меншу суму, ніж цьогоріч, – інформує Волинська правда.

За словами заступника департаменту фінансів облдержадміністрації Володимира Селедця, цього року на виплату пільг та субсидій волинянам держава передбачила 965 мільйонів гривень.

Станом на 1 вересня, 918 мільйонів було нараховано субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, з них 740 мільйонів – нарахування без пільг. Водночас 305 мільйонів гривень витратили на оплату за спожитий природний газ. Загалом у вересні, каже Володимир Селедець, розрахунок по субсидіях проведений на 46,1 мільйона гривень.

Втім не обійшлося в області й без проблемних питань навколо державної допомоги. Справа у тому, що виділених державою коштів на субсидії для волинян не вистачило, і ОДА змушена була звернутися до Міністерства фінансів, аби до закінчення року на Волинь спрямували додаткові кошти. Але, враховуючи складну економічну ситуацію в країні, відповіді з Києва поки не надійшло.

Більше того, Володимир Селедець додав, що, згідно з проектом державного бюджету на наступний рік, на Волинь для виплати субсидій та пільг передбачають ще меншу суму, ніж на 2016-ий, а саме 958 мільйонів гривень, яких, очевидно, знову не вистачатиме на увесь рік.




коментарів: 2
  1. Ми не маємо стільки платників податків, щоб платити стільки субсидій. А де їх взяти??? А хай контрабандисти самі за себе субсидії платять, і хай хитрозроблені інваліди і регресники також скинуться, бо реально немає з відки гроші взяти, щоб стільки субсидій дати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця