<

Через приступи операцію для дівчинки з Горохівщини довелось відкласти: лікарі призначили ще додаткові препарати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:29 | 31.12.2019 / Новини / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

9-річній Вікторії Павлік із села Скобелки Горохівського району не вдалось зробити операцію у Вінницькій лікарні, оскільки під час подорожі у дівчинки трапились страшні приступи. Крім того, з 40 тисяч батькам хворої дівчинки не вдалось зібрати ще 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, 11-го грудня, Вікторії Павлік у Вінницькому медичному центрі взялися поставити дівчинку на ноги, адже вона не ходить та не може самостійно сидіти. Призначили операцію “Фібротомія пошкоджених м’язів на всіх проблемних сегментах” на 11-те грудня 2019-го року. 

Як розповідає мама хворої дівчинки, під час подорожі до Вінниці у Вікусі трапився страшний епілептичний приступ, а за ними ще ряд, під час яких тіло дитини повністю дерев’яніє, вона “відключається”. Лікарі відмовились за таких умов робити операцію та призначили ще додатковий “важкий” препарат, щоб зупинити епілептичні напади.

“Ми збиралися на операцію. Якось три дні не було приступів. Їдемо, вирушили в дорогу, закупили бензину, найняли машину, все ж це гроші і тут в дорозі страшний приступ. Вкололи уколи щоб зупинити приступ, проте вогнище епілептичних приступів розгорілось з новою силою, як же ж важко їх зупинити. Все, яка операція, лікар сказав не буде приступів тоді чекаємо на операцію, її перенесли”, – повідомляє БУГу Леся Павлік, мама Вікторії.

А ще ж ніхто не скасовував операцію на головний мозок в Ізраїлі вартістю у 100 тисяч доларів США. Проте батьки Вікторії, яка хвора на ДЦП, має прогресуючу гідроцефалію головного мозку та ще низку захворювань, бояться, що не зможуть назбирати таку непідйомну, для їхньої родини суму.

“Знаєте цих 100 тисяч доларів ніхто не відміняв. Ми їх не можемо ніяк зібрати, проте без них ніяк не обійтись. В Ізраїль дуже потрібно їхати. Тому що тільки там зможуть лікувати головний мозок… Мусимо дозбирати гроші, бо все зовсім затихло і мусимо продовжувати збирати на головний мозок. Не знаю чи коли-небудь це вдасться…”, – додає жінка.

Батьки Вікторії Павлік вірять, що зможуть вилікувати свою донечку, тому звертаються до усіх небайдужих допомогти зібрати 5 тисяч гривень, що не вистачає на операцію у Вінницькій лікарні, а також 100 тисяч доларів на лікування в Ізраїлі.

Рахунок у ПриватБанку: 5168 7427 1002 1423, – мама Павлік Леся Олексіївна, тел. 097 873 16 63.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця