<

Бойовики пообіцяли страшно помститися 14-й ОМБр за поразку під Мар’їнкою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:09 | 19.02.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

В 19-ти годинному бою в районі населеного пункту Мар’їнка, спровокованому самими бойовиками, вони зазнали чисельних втрат. В числі загиблих був командир їхнього взводу. Бойовики пообіцяли ЗСУ страшну помсту за поразку. 20-го лютого, волонтерами та військовиками готується евакуація місцевих жителів.

Новину повідомляє волонтерська група “Повернись живим”, передає “Преса України”.

Розвідка ЗСУ докладає, що бойовики сконцентрували значну кількість військової техніки у Донецьку. Зокрема, йдеться про Петровський та Олександрівський райони міста, куди вони ще напередодні бою 18 лютого стягнули БМП та самохідну артилерію.

“Крім того під час бою ворог поніс втрати, є загиблі. Також за словами бійців 14-ої бригади, які тримають Мар’їнку, вчора загинув один з командирів взводу бойовиків, за якого його поплічники пообіцяли помститись”, – йдеться в повідомленні групи.

У зв’язку з такими небезпечними прогнозами в рамках підготовки до можливого наступу з боку терористів група військово-цивільного співробітництва готує евакуацію місцевих жителів, які ще не покинули Мар’їнку. Вона запланована на 20-те лютого.

“Зокрема в самій Мар’їнці та сусідній Красногорівці зараз мешкає близько 600 дітей та ще 120 немічних. Зараз вивозити їх немає потреби. Але якщо бойовики поновлять бойові дії або зважаться на штурм, то для цивільних готують автобуси та місця куди вони будуть перевезені в Курахово та в Красноармійську. Крім того триває перевірка бомбосховищ”, – розповіли волонтери із “Повернись живим”.

Нагадаємо, увечері 18-го лютого в районі населеного пункту Мар’їнка між силами АТО і бойовиками відбувся бій, який тривав кілька годин. Медик-волонтер Ілля Лисенко назвав його найбільшим зіткненням за останні тижні. В результаті поранення отримали два українських бійця, але можливі і більші втрати.




один коментар
  1. Дивна активність напередодні річниці Майдану,щоб ввдволікти громадськість

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця