<

Антикорупційний «Пульс» ДФС став в нагоді 4 волинянам

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:00 | 18.02.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

З початку року антикорупційним сервісом «Пульс» органів ДФС України платники податків Волині скористалося 4 рази.

Волиняни двічі телефонували на «Пульс», щоб  повідомити про неналежну роботу органів ДФС в області. Окрім того, у двох випадках представники бізнес-спільноти скаржилися на проблеми з поданням звітності в електронному вигляді, – прес-служба ДФС у Волинській області.

У кожному з випадків платникам податків роз’яснили причини труднощів, що виникли у них під час обслуговування в органах ДФС. Окрім того, було вжито заходи організаційного характеру для унеможливлення таких випадків в майбутньому.

Як запевняють в ГУ ДФС Волині, усі дзвінки на «Пульс» ретельно аналізуються і громадянам досить оперативно надається відповідь. Відтак, не більше як протягом трьох діб із часу звернення платникам податків повідомляється результат перевірки викладеної інформації та заходи, що вживаються для усунення недоліків.

Отож, щоб покращити роботу органів ДФС платникам податків варто зателефонувати на номер  антикорупційного «Пульсу» (044)  284-00-07 і Ви отримаєте аргументовану відповідь щодо порушеної проблеми у діяльності органів ДФС.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер