<

Адвокат Василь Нагорний закликав волинян не бути “мовчазними ягнятами”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:33 | 16.02.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Адвокат Василь Нагорний закликав підтримувати бійців у судах волинських бійців, а не бути “мовчазними ягнятами”.

“Бійців 51ОМБр і далі совають у військову прокуратуру, затримують на кордонах, доставляють в інші області і…. тишина. Якщо суди отак “вничку” виносять ухвали на затримання бійців і вас це не хвилює, то спокійно дожовуйте свій бутерброд, допивайте каву… Прийдуть і за вами, почекайте… Що??? ви нічого протизаконного не вчинили? а кого це обходить… бійці теж не вчинили, а терор відбувається… “, – написав адвокат на своїй сторінці у фейсбук.

“Разом анонсую:

18.02.2015 року, 10 год. Володимир-Волинський суд – засідання по Максиму Силюку (якщо не помиляюсь – 15 засідання). Суддя попередив, щоб сторони були готові до дебатів та завершення справи.

19.02.2015 року починаючи з 10 год, той же суд – 4 справи по бійцям 51 ОМБр (одне засідання підготовче, по одному бійцю будемо просити суд закрити справу). Два інших воїни, що пройшли пекло на сході, категорично не визнають вину, а тому будемо за них “воювати” і певен, що таки переможемо!”, – додав Василь Нагорний

“ПиСи: Хто хоче підтримати – підтримуйте, хто не знає як, приходьте в гості я розповім, але принаймні не будьте мовчазними ягнятами …”, – резюмував юрист.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця