<

У Ковелі п’яний водій з’їхав у кювет, тікаючи від патрульних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:40 | 15.10.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

13-го жовтня під час патрулювання в місті Ковелі інспектори отримали орієнтування про те, що водій керує автомобілем Opel Combo в стані алкогольного сп’яніння. Тікаючи від патрульних, порушник заїхав у кювет.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині у фейсбук.

Поліцейські, працюючи по орієнтуванню, виявили цей транспортний засіб по вулиці Володимира Кияна. На вимогу про зупинку водій проігнорував та почав тікати від службового автомобіля.

Кермувальник створював аварійні ситуації та порушував Правила дорожнього руху, наражаючи на небезпеку себе та інших. В результаті він не впорався з керуванням та з’їхав в кювет.

Після – намагався втекти, однак його затримали патрульні.

В автівці знаходилося ще двоє дорослих чоловіків з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Ніхто не постраждав.

29-річному водієві було запропоновано пройти огляд на стан сп’яніння. Однак він в присутності двох свідків відмовився від огляду на місці та в медичному закладі.

https://www.facebook.com/lutskpolice/videos/411752269512943/

В результаті складено всі необхідні матеріали за ст 130 (Керування в стані сп’яніня) КУаАП, ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП, ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу) КУпАП та за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер