<

34-річного чоловіка застрелив батько у Львівській області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:15 | 28.02.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

27-го лютого у житловому будинку в одному з сіл Золочівського району виявили тіло 34-річного чоловіка з вогнепальним пораненням без ознак життя. Відомо, що у нього стріляв його 60-річний батько.

Про це інформує поліція Львівської області.

“Вночі між родичами виник побутовий конфлікт, під час якого батько, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, вистрелив у сина з мисливської гладкоствольної рушниці. Медики вже встановили, що у крові батька було більше двох проміле алкоголю. Знаряддя вбивства вилучено, будемо встановлювати походження рушниці і чи на законних підставах вона зберігалась. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України, найближчим часом суд обере для нього запобіжний захід”, – повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває. 




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер