<

У Нововолинську агітатори кандидата випадково роздали його секретні матеріали. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:20 | 7.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні
article1105

Насмішили вчора піарники Яреми весь місцевий політикум. Регіт у штабах інших кандидатів стояв просто-таки гомеричний. Адже Яремина команда з якогось дива, переляку чи перепою роздала виборцям суперсекретний матеріал — “темник”! Пам’ятку для агітаторів, – повідомляє Нововолинськ діловий.

Ну, це така методичка, як правильно, по пунктах, вихваляти Ярему Віктора Романовича і як мочити (без жодних правил, по-чорному) його конкурентів: Ігоря Гузя, Миколу Юнака, Євгена Мельника, Андрія Онищука.

Секретна пам’ятка називається “Орієнтовні питання-відповіді про кандидата в народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка Віктора Романовича Ярему”. Розбита на два блоки: запитання й відповіді.

Питання є дуже цікаві:
— кандидат-підприємець,
— магазин “Аміго”,
— ТТІ і рейдерський захват “Львівської жінки”,
— мисливські угіддя,
— мер Нововолинська Сапожніков,
— чому саме Радикальна партія,
— тендери у школах,
— в яких партіях брав участь,
— чому не на війні.

Як бачите, піарники Яреми хотіли спрацювати на випередження. Щойно виборець скаже: А, це той Ярема, що разом із племінником мера по-рейдерськи витиснув із міста кабельне телебачення “Львівська жінка”? А, це хазяїн генделика “Аміго”?” — агітатор витягне з рукава і методички козирний аргумент.

І випалить (чи радше прочитає по складах): “Звинувачувати підприємця, що торгує продуктами харчування, в тому, що навколо магазину люди розпивають спиртні напої, смішно. Тоді можна звинуватити його і в тому, що в магазині черствіє хліб, а не лишається протягом терміну реалізації таким самим свіжим, як із заводу”.

О, яке потужне порівняння оковитої з хлібом! Усі одразу прозріють і зрозуміють: горілка — це не зелений змій, це продукт харчування! А народ так ударно, особливо в нічну зміну, розпиває довкола “Аміго” спиртні напої тільки для того, щоб у них не вийшов термін реалізації! А тоді вдячно гукає серед глупої ночі: “Яремі слава!” І солодко засипає на порозі генделика навіть без казочки ТТІ про нові досягнення нашого мера-господарника…

Деякі питання й відповіді Яреминого темника заслуговують на окрему статтю. Але написати її зараз і мені заважає регіт. Тому прошу шановний електорат трохи зачекати.

Наразі зверніть увагу на таке. Питання №10. “В яких партіях брав Ярема участь”. Відповідь: “Ніколи не був депутатом від будь-якої партії”.

І це неправильна відповідь! У партіях Ярема В.Р. був. Принаймні в одній, тільки чомусь це старанно приховує. А називалась вона”Вперед, Україно!” І згідно з відомостями управління юстиції Ярема, який зареєстрував міську організацію у червні 2007 р. за адресою: вул.Нововолинська, 57, станом на січень 2014-го все ще числився там. Головою партійної організації!

Не виключено, що числиться й досі. Розкладає яйця по різних кошиках. І до Ляшка, і до Луценка, бо Луценко 4 роки тому перейменував партію “Вперед, Україно!” на “Народну самооборону”, а потім тихо злив її у “Батьківщину”.

А от депутатом вперед-радикальний Ярема справді ніколи не був. Ані від партій, ані від людей. Не був, бо не обирали! Але чим тут похвалятись? Чоловяга не має досвіду громадської роботи навіть у сільській раді — не те що міській чи обласній, а суне, як той джип, одразу у парламент!

Та й партійної роботи Яреминої не було видно ЖОДНОЇ — від самого моменту реєстрації МО в Нововолинську. Із 2007 року!

Разом із невидимими членами міської організації Віктор Романович чомусь одразу пішов у глибоке підпілля! І виходив звідти лише партизанськими стежками. У свої мисливські угіддя. На полювання, яке в народі називають хто царським, хто мерським. Бо головний міський радикал Ярема — вірний аміго мера-мисливця Сапожнікова.

Коротше, начальник контори “Вітя-вперде-самооборона мера”.

Завдяки Яремі у Сапожнікова є така собі мерська гвардія на випадок народних заворушень. Раптом виборці схочуть винести міського голову разом із кріслом у найближчий смітник? Отут аміго і підтягне (як уже було) для порятунку мера місцевих кримінальних авторитетів та заїжджу “самооборону”…

Що й казати, ду-у-ж-же р-р-радикальний кандидат! От тільки секретний темник Яремині горе-агітатори так кумедно засвітили…

Наталя Камишникова

q3pxmOp




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа