<

DJ NANA записала ремікс на відомий трек гурту DakhaBrakha

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:21 | 23.01.2020 / Борщ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Голос предків та енергія нації у творчостi DakhaBrakha, що відома далеко за межами України, пролунала в новому сучасному танцювальному звучанні Dj NANA.

Про це інформує ТСН.

За п’ятнадцять років існування гурту, який став асоціацією поняття “українська музика” у Європі – це перший офіційний ремікс.

Культова композиція “Шо з-под дуба”, яка ранiше вже була була обрана футболістом Девiдом Бекхемом як саундтрек для рекламного ролика його бренду та звучала у американському серiалi “Фарго”, зажила у новiй музичнiй формi.

Ремiкс на пicню, який названо першим офiцiйним за усю кар’єру гурту, створила вiдома українська дiджейка – Dj NANA.

“Завжди мріяла доторкнутися ближче до творчості цього гурту. Вважаю їхню музику надбанням української сучасної фольк субкультури”, – прокоментувала прем’єру DJ NANA.

За словами учасників гурту, основою їхньої творчості є експеримент. Особливість музикантів – сполучати непоєднувані речі заради дивного і непередбачуваного результату.

“Приємно здивовані від того, як може змінитися і почати жити своїм життям створена колись нами композиція. Навіть із потужним електронним звучанням та ефектами пісня залишається живою й емоційною. Ми щасливі, коли наша музика надихає інших митців на створення чогось незвичного для нас”, – прокоментував прем’єру гурт DakhaBrakha.

До створення реміксу доклав свою руку відомий саунд-продюсер та продюсер Dj NANA Руслан Квінта. Руслан вважає, що DakhaBrakha – це українська музична душа, яка визнана багатьма країнами, i підтвердженням тому є численні гастролі гурту у Європі та Америці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *