<

Як створити правильну атмосферу будинку за допомогою жалюзі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:07 | 27.01.2022 / Статті / /
Перегляди
87
/ Коментарі відсутні

Якщо ви шукаєте щось, що приємно доповнить ваш інтер’єр, то ролети зебра на вікна – правильний вибір. Однак, перш ніж ви вирішите прикрасити свій будинок цим типом затінення, було б непогано поставити питання, що таке жалюзі день-ніч.

Особливості конструкції

Ці вироби дуже схожі на традиційні жалюзі. Але саме затінення забезпечується смугами тканини різних малюнків, кольорів та прозорості. Саме їх розташування один до одного регулює кількість світла, що потрапляє всередину вашого будинку. При цьому тканина не просто вільно висить у повітрі, а фіксується за допомогою напрямних.

Хоча ролети зебра можуть бути дорожчими, ніж, наприклад, стандартні жалюзі, їх функціональність, практичність та дизайн гарантовано переконають вас у тому, що початкові вкладення обов’язково окупляться.

Матеріали та тканини

Полотно рулонної штори складається зі смуг двох різних матеріалів. Перший є сіткою, що практично не перешкоджає проходженню світла. Друга смуга виконана з непрозорої тканини або напівпрозорої лише певною мірою залежно від її щільності та кольору.

Що стосується прозорості полотна, то в цілому вірно те, що чим темніша тканина, яку ви виберете, тим більшого затінення ви досягнете. Проте, всі жалюзі лише частково пропускають світло і не забезпечують затемнення на 100%. Досягти максимального затінення можна лише вибравши тканину блек-аут.

Світлі тони ролетів можуть оптично збільшити простір. Крім того, світліші тони мають перевагу, оскільки естетично виглядають практично в будь-якому приміщенні, адже їх дуже легко комбінувати з іншими елементами та аксесуарами. Одним словом, легкі тканини виглядають чистими, елегантними, повітряними та не привертають до себе зайвої уваги. Тканини блекауту також мають незліченні переваги. Більш темні кольори можуть зробити простір затишним і завдяки своїй унікальності, вони стануть відмінним декором, що виконує не тільки практичну, але й естетичну функцію.

Який матеріал вибрати для конкретних приміщень

Залежно від того, як матеріал пропускає світло, він по-різному підходить для певних кімнат. Тому щоб жалюзі максимально доповнювали атмосферу приміщення, необхідно дуже уважно підійти до вибору тканин.

Чим легша тканина, тим більше світла вона пропускає. Завдяки цим особливостям світлі жалюзі особливо підходять для тих приміщень, які ви не хочете повністю затемняти, а лише регулювати кількість світла, що надходить. Тому легші тканини ідеально підходять, наприклад, для кухонь або віталень, де не потрібне повне затемнення.

А тканини блекауту особливо добре підходять для приміщень, які ви хочете максимально затемнити. Як було сказано вище, ці матеріали не мають здатність затемнювати приміщення на 100%, але ступінь їх затемнення максимальна.

Плюси встановлення ролет зебра

Жалюзі «день-ніч» мають незліченні переваги, які вам обов’язково сподобаються. Вони елегантні, позачасові та мінімалістичні. Конструкції виготовлені з першокласних матеріалів і чудово вписуються в інтер’єр кожного будинку завдяки широкій гамі кольорів.

Неперевершена функціональність та простота використання

Звичайно, одним із найбільших плюсів є можливість регулювання світла. Оскільки жалюзі дуже прості в експлуатації, приглушити світло можна за лічені секунди. Крім того, для керування ролетом ви можете вибрати як класичний ланцюжок, так і електричний акумуляторний двигун.

Однією з основних переваг запропонованих жалюзі є дуже проста установка. У деяких випадках вам навіть не знадобиться дриль, і ви все зробите за 5 хвилин. Тому ви можете замовити жалюзі на сайті компанії Nikoss та одразу ж їх встановити, не звертаючись за допомогою до майстра.

Оскільки ці жалюзі справді прості в установці, експлуатації та обслуговуванні, вам не потрібно ні про що турбуватися, адже з ними може впоратися кожен. Одним словом, ролети зебра – це перевірений роками варіант управління світлом в інтер’єрі, який також став особливо популярним серед покупців завдяки своїй доступності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *