<

Жителі Жовтневого обурені діями “міськгазу”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:56 | 23.06.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Жовтневому працівники міськгазу вилучили декілька десятків лічильників нібито на перевірку і не повертають. Про це розповіли мешканці на прийомі першого заступника міського голови Володимира Рожелюка.

“Прийшли, поводили себе як розбійники! Я пояснювала, що мій лічильник недавно проходив повірку, але вони не слухали”, – говорить жінка, – пише Нововолинський інформаційний портал.

Працівники міськгазу наполягають на тому, що лічильники виготовлені за радянськими стандартами, а тому їх використовувати не можна. Через це їх вилучають нібито на перевірку, хоча потім не повертають: кажуть купувати новий. Окрім лічильника (650 – 1400 гривень) потрібно заплатити за повірку, купити фільтр і оплатити встановлення. Загалом у селищі потрібно замінити більш як 500 лічильників.

Мешканці селища обурюються: термін придатності старих лічильників не вийшов, а викласти кругленьку суму за нове обладнання при нинішніх тарифах для них – дуже важко. Крім того, після зняття лічильників абонентам нараховують “середньодобову” норму, і в декого це зайвих 100 кубів на місяць!

Володимир Рожелюк пообіцяв вирішувати проблему на рівні області.

Ще один “бонус” на прийомі чиновника – низький тиск у системі водопостачання. Проблемі ось уже 15 років, а виною всьому – несправний клапан, який необхідно регулювати вручну. Ціна питання – 15 тисяч гривень; Володимир Рожелюк пообіцяв вирішити проблему до 1 липня, чи виконає обіцянки – розкажемо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя