<

Загрожує нацбезпеці України: Кіркоров потрапив у «чорний список»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:56 | 24.06.2021 / Новини /
Перегляди
335
/ коментарів 6

Російського співака Філіпа Кіркорова внесли до переліку осіб, які несуть загрозу національній безпеці України. 

Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням СБУ внесло російського співака Філіпа Кіркорова до Переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці.

Як наголосили в Міністерстві, процедура здійснюється автоматично, адже згідно з чинним законодавством воно не має повноважень самостійно вирішувати, кого слід включати у список.
Відповідний перелік осіб оновлено, з ним можна ознайомитись на офіційному сайті Мінкульту.

Філіп Кіркоров неодноразово виступав на підтримку російського режиму. Зокрема – підтримував силовий розгін акцій на підтримку Навального і називав Путіна «найкращим президентом». Він також підтримує окупацію і анексію Криму.




коментарів: 6
  1. При перетині кордону з Україною кожен громадянин Росії та любої іншої країни світу повинен підтвердити, що він проти злочинного режиму Путіна, а також в письмовій формі підтвердити, що Крим-це Україна і що Росія окупувала Крим, а також три рази сказати: “Волю Навальному”
    В противному випадку— в паспорті ставити штамп : “Загрожує нацбезпеці України довічно”. І не пущать.

    • Не так! В паспорті ставлять штамп “не пущать” тоді, коли особа є порушником кордону України. В даному випадку надійшла інформація, що цей клоун відвідував український тимчасово окупований Крим без дозволу Державної Прикодонної Служби України, тому його і не впустили.

  2. Точно, Філіпушка в Криму був. Во гад !! Як примудрився? І все ж таки персоною non grata має бути людина, яка навіть в подумках захотіла незаконно відвідати Крим. Воно ж як : “Сьогодні тільки подумав скоїти якусь пакость—завтра скоїв”. І взагалі: на кожному пункті пропуску має бути детектор брехні і кожного–через прибор (що у фурі везеш, скільки пачок цигарок намотав на пузо, скільки ампул наркоти проковтнув або засунув в ж… А в паспорті має бути штамп: “Сволоч” або “Не сволоч”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя