<

За послугами та консультаціями до територіальних органів ДФС Волині щомісячно платники податків звертаються понад сто тисяч раз

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:56 | 27.05.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Протягом чотирьох місяців 2015 року до Центрів обслуговування платників та відділень ОДПІ області за адмінпослугами та консультаціями представники бізнесу та громадяни звернулися більше 430 тисяч раз.

Більшість цих послуг, – майже 387 тисяч,  надано через Центри обслуговування платників.

Сьогодні в Центрах обслуговування платників представники бізнесу та громадяни можуть отримати 17 безкоштовних адмінпослуг.

Щоб скористатися своїм правом на отримання адмінпослуг кожен платник податків може ознайомитися зі стандартами надання обраної ним послуги в інформаційній картці, що розміщена на субсайті територіальних органів ДФС у Волинській області у спеціальному розділі  «Адміністративні послуги», та у цьому ж розділі завантажити зразок заяви.

Заяву до органів ДФС для отримання адмінпослуги можна надіслати поштою, або ж подати особисто за місцем своєї податкової адреси.

У Центрах обслуговування платників створені комфортні умови для відвідувачів, де є змога отримати усі необхідні послуги та роз’яснення з питань застосування норм податкового звконодавства.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок