<

Вироки антикорупційного суду не будуть остаточними, – нардеп Ігор Гузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:58 | 8.06.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Рішення Вищого антикорупційного суду можна буде оскаржити у Верховному суді України.

Про це у програмі “Разом” на телеканалі Прямий повідомив народний депутат від “Народного фронту” Ігор Гузь.

“Коли закон був прийнятий, дуже багато колег, хто глибше в темі, задавали одне питання: чи є касаційна частина, тобто, чи можна оскаржити? І думки розділилися. Тому що в багатьох гіпотетичних корупціонерів, зокрема і в парламенті, виникало питання: чи остаточним буде рішення антикорупційного суду? Насправді – ні. Є Верховний Суд. І тут, до речі, є нюанси. Рішення можна буде оскаржити у Верховному Суді. Тому тут не все так просто”, – зазначив депутат.

Він додав, що ніхто не очікували такої кількості голосів – цілих 315 – за ухвалення закону про антикорупційний суд у другому читанні.

“За моєю інформацією, все вирішувалося сьогодні вночі. І посольство США працювало активно, і наші колеги, і були дискусії. Але Адміністрація президента, яка мала на початках більш позицію жорстку по цих міжнародних експертах, вона десь поступилася. Я вважаю, що це правильне рішення. Але на нас далі чекає ще більш складні дискусії з приводу підвищення тарифів. Це також вимога МВФ. І, як на мене, це цікавить значно більше українських громадян, ніж створення антикорупційного суду”, – розповів він.

https://www.facebook.com/igor.guz/videos/2519467088079041/




один коментар
  1. чому сша і мвф так “переживають” за український антикорупційний суд????? невже вони хочуть контролювати “наших” чиновників??? експертів цього суду будуть назначати тільки “міжнародні партнери”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота