<

Всі моменти минаючого року (Відео)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:00 | 30.12.2014 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Користувач YouTube Том Уілсон (Tom Wilson) опублікував кліп «2014: The World Around Us» – підбірку роликів про головні події року, що минає.

Вілсону вдалося створити особливо атмосферну короткометражку. У ній драматичні події та нагадування про людей, які померли в 2014-му, перемежовуються з головними вірусними відео року. Серед кадрів відео – протести в Україні та Гонконгу, боротьба з Еболою, виверження вулканів, інтернет-меми та інші популярні теми року, що минає , – пише Міністерство Натхнення

Полярне сяйво, хмари, зірки, океани, МКС, блискавки, вогні нічного міста – все це зняв астронавт ESA.

Астронавт Європейського космічного агентства (ESA) Олександр Герст виклав в інтернет фотографії, зроблені ним за останні півроку з борту Міжнародної космічної станції (МКС).

За півроку астронавт зробив більше дванадцяти тисяч знімків. Кращі з них він змонтував у відеоролик, який, за його словами, відображає його враження від нашої планети з космосу.

Автор зібрав найбільш вражаючі відео 2014 року в одному ролику, який став хітом YouTube.

Режисер і актор Люк Бержерон об’єднав 233 найбільш вражаючих, на його думку, відео 2014 року в один ролик, довжиною більше шести хвилин. Відповідну добірку автор опублікував на своєму каналі в YouTube.

На відео показані кадри, зняті екстремалами-руферами, парашутистами, лижниками; також в кліп потрапили танцюристи і фрагменти вірусних роликів 2014 року




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок