<

Як світові зірки підтримують Україну та засуджують російську агресію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 2.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
237
/ Коментарі відсутні

24-го лютого росія розпочала відкриту повномасштабну війну. Український народ та Збройні сили України вражають весь світ своєю героїчною боротьбою за захист рідної землі.

28-го лютого у Каліфорнії відбулася церемонія нагородження премії Гільдії кіноакторів, повідомляє ТСН.

Під час заходу світові знаменитості не лише отримували свої нагороди, вони також підтримували Україну у тяжкі часи. Так, всі вони виступають проти вторгнення росії в Україну та закликають путіна негайно припинити воєнні дії.

Леді Гага

Американська співачка Леді Гага написала, що молиться за Україну. Також вона сподівається, що війна негайно закінчиться.

“Я хочу сьогодні разом зі своїми колегами тішити людей. Втім, існує багато причин, через які ми не можемо усміхатися. Я молюся за Україну і надсилаю усмішку усім вашим серцям. Молюся, щоб негайно все закінчилося”, – написала Гага.

Майкл Дуглас

Американський актор прийшов на премію з хустинкою синьо-жовтого кольору. Також він зазначив, що пишається силою духу українців.

“Якщо колись був час, щоб ми оцінили, що таке справжня демократія… Я так пишаюся тим, що зробили ці люди в цій країні”, – сказав актор.

Грета Лі

Корейсько-американська акторка прийшла на церемонію нагородження премії Гільдії кіноакторів у вбранні синьо-жовтого кольору, яке символізувало прапор України.

Фран Дрешер

Акторка під час своєї промови сказала, що разом з усіма членами премії Гільдії кіноакторів молиться за українців.

“Перш за все, я хочу помолитися за людей України”, – сказала акторка.

Ендрю Гарфілд

Актор перед початком святкування сказав, що сьогодні не той день, коли потрібно святкувати. Він закликав, не забувати про війну, яка відбувається на території України.

“Сьогодні дуже неоднозначний день для святкування. Але ми повинні тримати у наших серцях те, що відбувається в Україні”, – сказав Гарфілд.

Ель Фенінг,  американськая актриса («Вавилон», «Загадкова історія Бенджамина Баттона», «Малефисента») вийшла на червоний хідник з манікюром в кольорах українського прапору. 

Стівен Кінг, американський письменник, опублікував фото у футболці із надписом про підтримку України:

“Я зазвичай не публікую свої фото, але сьогоднішній день вийняток”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер