<

Звіт рятувальників Володимира-Волинського за перший квартал 2015 року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:36 | 21.04.2015 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Протягом січня – лютого місяця 2015 року було здійснено профілактичний рейд на річках Луга, Риловиця, озеро «Лісне», де рибалкам рятувальники наголосили на дотриманні  правил безпечної поведінки під час перебування на водоймах і вручили тематичні листівки застережного характеру

В лютому місяці поточного року інженерно-інспекторським складом було проведено перевірки стану захисних споруд цивільного захисту. Керівникам об’єктів було наголошено на приведення ПРУ в стан готовності. Інженерно-інспекторським складом МРВ УДСНС у Волинській області спільно з органами самоврядування та виконавчої влади, працівниками ЖЕК № 1 було проведено обстеження підвальних приміщень на можливість використання їх як найпростіших підвальних укриттів. Начальнику ЖЕК було надіслано листи про приведення підвальних приміщень в найпростіші укриття та встановлення покажчиків руху до укриттів та розміщення інформації щодо знаходження ключів від ходів укриття.

На території м. Володимир-Волинський та Володимир-Волинського району на обліку знаходиться 40 захисних споруд цивільного захисту, з них 40 ПРУ. Проведено 100% позапланових перевірок захисних споруд, з яких готові до використання  – 5, обмежено готові – 31, неготові – 4.

Протягом лютого – березня місяця працівниками відділу було доведено до мешканців міста та району про дії на випадок надзвичайної ситуації різного характеру.

28 січня на території «Володимир-Волинського склоцентру» проведено комплексно – об’єктове тренування.

29-30 січня, у м. Володимир-Волинський на території ТОВ «Луга+» було проведено показове комплексно-об’єктове навчання, були залучені служби цивільного захисту міста, та формування цивільного захисту підприємства.

25 лютого на території філії «Володимир-Волинськобленерго» проведено комплексно – об’єктове тренування з залученням мобільних груп міста Володимир-Волинського.

27 лютого на території ПП «ЧІП» проведено комплексно – об’єктове тренування.

12 березня були проведенні гарнізонні тактико-спеціальні навчання в гуртожитку ВПУ із залученням служб цивільного захисту міста.

30-31 березня у м. Володимир-Волинський на території КХП ДП ДАК «Хліб України» було проведено комплексно-об’єктове навчання, були залучені  формування цивільного захисту підприємства.

В березні неодноразово працівниками Володимир-Волинського МРВ УДСНС були проведені виступи перед керівниками закладів освіти, де було роз’яснено про дії у випадку надзвичайній ситуації різного характеру.

З метою  попередження випадків несанкціонованого спалювання сухої рослинності працівниками Володимир-Волинського МРВ проведено 6 рейдів. Головам сільських рад направлено листи застережень щодо недопущення спалювання сухої рослинності.

Станом на 16.04.2015 року в м. Володимир-Волинський та районі виникла 21 пожежа, якими нанесено прямих матеріальних збитків на суму 214,750 тис. грн., зареєстровано 2 загибелі людей на пожежі і 2 травмованих, усього врятовано матеріальних цінностей на суму 1 млн. 330 тис. гривень, пожеж у екосистемах не зареєстровано.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота