<

Учасники сімнадцятого міжнародного пленера «Колорит» поділилися своїми враженнями про захід

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:50 | 26.06.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ 1 коментар

У Володимирі-Волинському добігає кінця сімнадцятий міжнародний пленер художників. Учасники готові поділитися враженнями від події та планами на майбутнє. Відповіді на питання журналіста дали не лише місцеві художники, але й гості міста.

Шлях в мистецтво у кожної людини свій-особистий.

Так, Олена Романюк, навчалася у художній школі, а малюванням захопилася ще в дитинстві. Олена вважає, що дар художниці перейняла від прабабусі, яка теж чудово володіє пензлем. Взірцем живопису для Олени є Вінсент Віллем ван Гог. В майбутньому дівчинка мріє навчитися малювати пастеллю. Про цьогорічний захід художниця говорить з задоволенням, адже отримала масу позитивних емоцій і нових знайомств.

Двадцятип’ятилітня Олена Ющук уже в третє бере участь у пленері, бо мистецтво для неї є найулюбленішою справою. Кожна картина, яку пише дівчина є абсолютно особливою, тому чи буде вона виставляти свої роботи на продаж-невідомо. Наставником для себе, молода художниця, вважає свого дядька. Найулюбленішим видом образотворчого мистецтва для Олени є графіка, особливе задоволення митчиня отримує коли малює з натури.

Наша гостя з Білорусії Олена Мелеховець приїхала до нас зі своїм чоловіком Анатолієм. Художниця з радістю висловила свої враження про цьогорічний пленер: «Мені дуже сподобалося як все підготували, самі люди надзвичайно доброзичливі і незважаючи на таку ситуацію, яка зараз є в Україні, всіх нас гарно зустріли». Захоплюватися образотворчим мистецтвом Олена почала всього три роки тому, на це її надихнув чоловік, який теж є учасником  дійства. В майбутньому вона мріє опанувати абстракцію в повній мірі і дивувати людей своїми шедеврами.

Нагадаємо, роботі учасників пленеру можна буде придбати 28-го червня на вернісажі приуроченому до святкування Дня молоді.

IMG_0407
IMG_0406




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок