<

Завершується тендер на виготовлення проєкту для майбутнього реабілітаційного центру у Володимирі

12:03 | 31.10.2023 / Володимир / , /
Перегляди
916
/ Коментарі відсутні

Триває аукціон на виготовлення проєктно-кошторисної документації на будівництво майбутнього реабілітаційного центру для військових у Володимирі. Попередня вартість робіт – понад мільйон гривень.

Тендер оголосило КП “Володимирське територіальне медичне об’єднання” 26-го жовтня. Пропозиції можна подавати до 31-го жовтня. Попередня вартість проєкту – 1 млн 150 тисяч грн, його фінансуватимуть з міського бюджету.

Очікується, що проєктно-кошторисну документацію з реконструкції корпусу №1 інфекційного відділення для створення реабілітаційного центру на базі КП “Володимирське ТМО” на території колишнього інфекційного відділення мають виготовити до 15-го грудня цього року.

У проєкті мають бути передбачені:

  • Проведення попередніх інженерно-геологічних вишукувань ділянки будівництва;
  • Реконструкція (перепланування) на підставі обстеження та оцінки технічного стану існуючих будівельних конструкцій, та інженерних мереж корпусу №1 колишнього інфекційного відділення;
  • Проектна добудова реабілітаційного відділення зблокована з існуючим корпусом №1 колишнього інфекційного відділення (Орієнтовна площа приміщень добудови – 1650 м2)
  • Проектна (двоповерхова) добудова повинна передбачати на 1 поверсі: процедурні кабінети (відповідно до напрямку реабілітації, чинних нормативних документів, та вимог замовника), гардеробну, зону очікування, санвузли для МГН; На другому поверсі: палати з влаштованими в них універсальними кабінами санвузлів для доступу МГН, кабінет завідуючого, кімнату персоналу, допоміжні приміщення (кладові, інвентарні, кімната для зберігання медикаментів, тощо)
  • Проектна твердопаливна котельня з котельним залом, кімнатою персоналу та санітарно-побутовими приміщеннями (додатково передбачити навіс (відкритий/закритий) для зберігання палива (дров, брикету, тощо).

Нагадаємо, вкінці серпня у Володимирі представили проєкт майбутнього реабілітаційного центру для військових, який планують збудувати на базі «червоної лікарні». Головний корпус хочуть зберегти. Також на території планують нове будівництво. На другому поверсі у новому корпусі будуть розташовані комфортабельні кімнати перебування пацієнтів. На першому поверсі прийматимуть пацієнтів, також там розташують рецепцію.

Крім того, у новій будівлі передбаченні лікувальні ванни, басейн, зал лікувальної фізкультури з тренажерами. Також планують облаштувати зону відпочинку із кінотеатром, ігровою частиною, зоною читання. Даний об’єкт є досить дороговартісним. На реконструкцію реабілітаційного центру планують витрати понад 100 млн грн.

У середині жовтня завершили демонтаж старих споруд. Їх розпочали вкінці вересня. Нардеп Ігор Гузь, під час візиту у Володимир, відзначив важливість даного об’єкта, враховуючи нинішню ситуацію в країні та зручне місцерозташування та велику територію, де облаштують усе необхідне для реабілітації військових. Також цього року до даного майданчика планують підведення мереж каналізації та водопостачання. На це уже виділялися кошти на минулій сесії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота